Kiderült, ki kerül a Rádió 1 élére Andy Vajna halála után

Forrás: Polyák Attila/Origo -
vezető Rádió 1 főnök Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bakai Mátyás lett a hétvégén elhunyt Andy Vajna helyett a Rádió 1-et működtető társaság és a reklámidő-értékesítéssel foglalkozó Media Time Kft. ügyvezetője.

A hétvégén elhunyt Andy Vajna helyett a Rádió 1 és a reklámidő-értékesítéssel foglalkozó Media Time Kft. ügyvezetője Bakai Mátyás lett. Korábban ő vezette a jelenleg közel 40 frekvencián hallható adó létrehozását és építését.

Andy Vajna halála után Bakai Mátyás került a Rádió 1 élére Forrás: Polyák Attila/Origo

A személyi változás bejegyzését már kezdeményezték a cégbíróságon. A több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakember az eddigi sikeres és tapasztalt csapattal folytatja a munkát – olvasható a közleményben, amely utal arra: a Media Time hosszú távon értékesíti többek között a Rádió 1, a Retro Rádió és a helyi szinten legnépszerűbb és legnagyobb elérésű vidéki adók reklámidejét – írja az MTI.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.