Titokban férjhez ment Rebecca Ferguson, a Mission Impossible sztárja

Forrás: InterCom -
esküvő házasság szerelem Rebecca Ferguson Mission Impossible
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ünnepek alatt ment férjhez a Mission Impossible sztárja, Rebecca Ferguson. Az esküvőről részleteket is elárult. 

A Mission Impossible sztárja, Rebbeca Ferguson és kedvese, Rory összekötötték az életüket. Vezetéknevét annak ellenére sem fedik fel a nyilvánosságnak, hogy van egy közös 6 hónapos kislányuk.

A esküvőt teljes titokban tartották meg. Mint mondta: „A szertartás nem volt túl jelentőségteljes, csak mindketten tovább akartunk lépni. Nem vagyok túl vallásos. A szerelemben hiszek”.

Rebecca Ferguson az Élet című filmben Forrás: InterCom

Ferguson azt is elárulta, hogy kibéreltek egy nagy házat, ahol a család és a legközelebbi barátok voltak jelen. A Daily Mail cikke szerint nem viselt esküvői ruhát, csak egy esküvői szoknyát, melyet majd nyáron újra tud használni, amikor Görögországban nyaralnak.

A házban bekuckóztak a családdal. "Voltak nagy gyapjúzoknik, mindenféle játék és asztalitenisz” – fogalmazott a színésznő. Közös gyermekük átaludta az egész szertartást, a gyűrűvivő pedig Rebecca 11 éves fia, Isac volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.