Liptai Claudia kora reggel smink nélkül szelfizett - Fotó

Forrás: Instagram/Liptai Claudia -
reggel smink nélkül Liptai Claudia ébredés után
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia szelfizéssel indította a napot.

Jól indult a rajongók napja, hiszen Liptai Claudia már kora reggel egy szelfit posztolt a közösségi oldalára. Nem sokkal ébredés után készítette a fotót magáról, ezzel kívánt szép napot a férjének, aki hajnal óta dolgozik, illetve azoknak, akik már úton vannak munkába vagy iskolába.

A csinos tévés egyébként smink nélkül mutatta meg az arcát, amelyen így jól látszanak szeplői. Csupán a szemei vannak kifestve, és a követők meg is dicsérték a természetes szépségét, kisugárzását.

Fülöp herceg autóbalesetének törmelékeit árulják a netenhttp://www.life.hu/sztarok/20190122-fulop-herceg-autobalesetenek-tormelekeit-aruljak-a-neten.htmlFülöp herceg autóbalesete után ottmaradt törmelékeket árulják a neten: több mint 20 milliónál tart a licit. TV + Sztárok--Vajna Timinek üzent Arnold Schwarzeneggerhttp://www.life.hu/sztarok/20190125-vajna-timinek-uzent-arnold-schwarzenegger.htmlAndy Vajna halála után felesége, Vajna Timi rengeteg embertől kap üzenetet, Arnold Schwarzenegger is kifejezte részvétét. TV + SztárokOrigoHalottlátótól kért segítséget a meggyilkolása előtt VV Fannihttp://www.life.hu/sztarok/20190125-halottlatotol-kert-segitseget-meggyilkolasa-elott-vv-novozanszki-fanni.htmlNovozánszki Fannival való kapcsolatáról beszélt Kiss Kató halottlátó, akihez a fiatal lány gyakran látogatott el, hogy segítséget kérjen. TV + Sztárok--Ezt csinálja ma a Barátok közt egykori sztárja, Deutsch Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20190123-ezt-csinalja-ma-a-baratok-kozt-egykori-sztarja-deutsch-anita.htmlDeutsch Anita a tévékamerák előtt elárulta, mivel keresi most a kenyerét. TV + Sztárok--Axente Vanessa modellt eljegyezte kedvesehttp://www.life.hu/sztarok/20190124-axente-vanessa-modelt-eljegyezte-kedvese.htmlA világ legfelkapottabb modelljei közé tartozik a magyar szupermodell, Axente Vanessa. A csinos lánynak szilveszterkor kérték meg a kezét. TV + Sztárok--Várkonyi Andrea nem tudott aludni a vérhold miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190124-varkonyi-andrea-nem-tudott-aludni-a-verhold-miatt.htmlAlvásproblémákat okozott a vérhold Várkonyi Andreának. Fotón is megörökítette a gaztevőt. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.