sértés ValóVilág 9 VV Roli VV Hunor beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre fogynak a játékosok a ValóVilág 9 villájában. A klikkek kezdenek felbomlani, most Hunor szólt be barátjának, Rolinak.

Nem ritka, hogy veszekedés tör ki a ValóVilág 9 villájában. Legutóbb például Reni viselkedett úgy, mintha Az ördögűző című film egyik jelenetét akarná reprodukálni.

Most úgy tűnik, hogy Roliék klikkje sem áll olyan biztos lábakon. Roli épp azt ecsetelte, mennyire hiányzik neki az az érzés, hogy csak úgy előkapja a telefonját a zsebéből. Sőt: már azt sem tudja, milyen telefonja van. Majd Hunor sértő hangsúllyal odavágta neki: "Tipik androidos kinézeted van."

Láthatóan Rolinak nem esett túl jól Hunor megjegyzése.

Fülöp herceg autóbalesetének törmelékeit árulják a netenhttp://www.life.hu/sztarok/20190122-fulop-herceg-autobalesetenek-tormelekeit-aruljak-a-neten.htmlFülöp herceg autóbalesete után ottmaradt törmelékeket árulják a neten: több mint 20 milliónál tart a licit. TV + Sztárok--Szorcsik Viki meztelen képeiről nyilatkozott, üzent a fanyalgóknak (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190125-szorcsik-viki-meztelen-kepeirol-nyilatkozott-uzent-a-fanyalgoknak-18.htmlNem érdeklik a rosszindulatú kommentelők Szorcsik Viktória színésznőt, aki gyakran tölt fel közösségi oldalára olyan fotókat, melyeken csak alig valami vagy éppen semmi nem takarja testét. Most üzent azoknak, akik fanyalgó kommentekkel bombázzák. TV + Sztárok--Nem tüntették fel a csomagoláson a szulfitot, allergiás reakciót okozhat a citromléhttp://www.life.hu/sztarok/20190125-nem-tuntettek-fel-a-csomagolason-a-szulfitot-allergias-reakciot-okozhat-a-citromle.htmlA Piacelli márkájú citromlevet vizsgálta a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). Kiderült, hogy a terméken nem tüntették fel a szulfitot, amely az arra érzékeny személyeknél allergiás reakciót válthat ki. A Nébih az osztrák hatóság információja alapján a RASFF-on keresztül értesült a problémáról. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia kora reggel smink nélkül szelfizett - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190125-liptai-claudia-kora-reggel-smink-nelkul-szelfizett.htmlLiptai Claudia szelfizéssel indította a napot. TV + SztárokOrigoSzarvas József 50 év után vallott szerelmet Kovács Katinakhttp://www.life.hu/sztarok/20190125-szarvas-jozsef-50-ev-utan-vallott-szerelmet-kovacs-katinak.htmlA Jászai Mari-díjas Szarvas József felfedte a nagy titkot, azaz, hogy 50 éve rajongva szereti Kovács Katit. Megjelent életrajzi könyvét most személyesen szeretné átadni az énekesnőnek. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoRúzsa Magdi reagált a plasztikáztatásáról szóló pletykákrahttp://www.life.hu/sztarok/20190125-ruzsa-magdi-reagalt-a-plasztikaztatasarol-szolo-pletykakra.htmlElterjedt az a rosszindulatú pletyka Rúzsa Magdiról, hogy plasztikáztatta az arcát. Az énekesnő reagált a híresztelésre. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.