Ellopták Molnár Csilla szépségkirálynő naplóját egykori szerelme lakásából

Forrás: tvmusor.hu -
öngyilkos szépségkirálynő öngyilkosság Molnár Csilla Napló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Csilla szépségkirálynő nem akart meghalni, csak élni. Szerelme, a 20 évvel idősebb Futács Károly nyilatkozott a fiatal lány akkori érzéseiről és arról, hogy írt egy naplót a szerelmükről, amit elloptak tőle. 

Molnár Csilla szépségkirálynő tragikus halála 1986 nyarán történt, ekkor vetett véget az életének. A verseny után ugyanis az élete teljesen megváltozott, de nem jó irányba. Rengeteg sérelem és megaláztatás érte, amikkel nem tudott megbirkózni. Ráadásul a szerelmét, a 20 évvel idősebb Futács Károlyt édesapja nem fogadta el, a kapcsolatukat nem nézte jó szemmel.

Ellopták Molnár Csilla naplóját Forrás: tvmusor.hu

„Igazi tragédia történt, nem akart meghalni, csak rá akart ijeszteni az apjára. Csilla arról beszélt, hogy nem érti meg őt, felnőtt, a saját útját szeretné járni" – mondta Futács Károly a Blikknek. Hozzátette, sokan ki akartak kezdeni Csillával, amit a lány nem tudott kezelni. Hétvégi vacsorákon kellett volna részt vennie, de helyettük sokszor hozzá ment. Ő adott neki annyi pénzt, amennyit az eseményen kapott volna, ebből Csilla a szüleit támogatta.

Egyszerre védelmeztem és szerettem őt.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.