Naomi Campbell Liam Payne-nel randizgat

Forrás: Getty Images/Jemal Countess -
Naomi Campbell szerelem randi Liam Payne
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Naomi Campbell újabban a One Direction egykori énekesével, Liam Payne-nel találkozgat.

Úgy tűnik, a 48 éves Naomi Campbellt egyre inkább a fiatal férfiak vonzzák: míg néhány hónapja a rapperrel, Skeptával hozták hírbe, újabban egy ismert énekessel, Liam Payne-nel találkozgat.

Kettejük kapcsolata egy ártatlan flörtöléssel indult a közösségi oldalon. Többen is szemtanúi lehettek, amint nyilvános kommenteken keresztül bókoltak egymásnak a fotóik alatt az Instagramon. És immár úgy tűnik, nem csupán virtuális kapcsolatról van szó, személyesen is találkoztak.

Naomi Campbell a fiatal fiúkhoz vonzódik Forrás: Getty Images/Jemal Countess

Nem sikerült eltitkolni a bimbózó románcot, szemtanúk látták őket, amint egy londoni koncerten voltak, majd az esemény után az énekes Naomi derekára tette a kezét és bepattantak egy luxusautóba.

Állítólag egyelőre még szeretnék titokban tartani a kapcsolatukat, a koncertre is a hátsó ajtón keresztül érkeztek.

Érdekesség, hogy Liam Payne nemrég még Cheryl Cole-lal alkotott egy párt, akitől született is egy gyermeke – számolt be róla a Metro.

Liam Payne itt még Cheryl Cole-lal járt Forrás: WireImage/©Karwai Tang/©Karwai Tang

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.