ValóVilág 9: a villalakók szembesültek a nézők véleményével

vélemény ValóVilág 9 komment hozzászólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világtól és a nyilvánosságtól elzártan élnek a ValóVilág 9 játékosai. Nem tudhatják, hogy a nézők miként vélekednek róluk. Most ebből kaptak egy kis ízelítőt, a műsor szerkesztői ugyanis eljuttattak hozzájuk néhány kommentet, amelyekre reagálhattak is. 

Reni zabál, Zsuzsu sír, Hunor pedig szobanövény – nagyjából ez volt a ValóVilág 9 nézőinek véleménye a villalakókhoz eljuttatott kommentek alapján. A játékosok ugyanis a nyilvánosságtól teljesen elzárva élnek a villában, de most a műsor szerkesztői megmutattak nekik néhány véleményt, melyeket a nézők írtak.

Hunornak azt tanácsolták, hogy hódítsa meg az egyik villatársnőjét, hogy együtt menetelhessenek a döntőbe, de viselkedésében kifogásolták, hogy Roli árnyékában él, szobanövénynek titulálták.

A nézők szerint Reni folyton ordibál és zabál. „Most a súlyom miatt tűnik úgy, mert nem eszek sokat” – háborodott fel a lány.

Úgy tűnik, egyedül Zsuzsu kapott pozitív kommenteket, akinek őszinteségét, kedvességét dicsérték a nézők. A lány annyira meghatódott, hogy elsírta magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.