Vékony alakja miatt bántják Weisz Fannit

Forrás: Facebook/Weisz Fanni -
vékony Hajmásy Péter kritika Weisz Fanni sovány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Weisz Fannit vékony testalkata miatt kritizálják a közösségi oldalon.

Weisz Fanninak mindig is nagyon vékony testalkata volt, de az utóbbi időben a rajongóinak is feltűnt, hogy tovább fogyott és szinte már túl soványnak mondható. Persze a gyönyörű modell nem koplal és rendszeresen eljár edzőterembe is, hogy megfelelő izomzatot szerezzen magának. Ugyanakkor a rosszindulatú kommentelők őt sem kerülik el, legutóbb például az egyikük kiszáradt kóróhoz hasonlította, mondván nincs feneke és melle.

Kiakadt ezen Fanni férje, Hajmásy Péter is, aki a közösségi oldalon védte meg szerelmét.

Ahogy a feleségem képe alatt is írtam, ha nő lennék és rosszindulatú, szerintem én is megőrülnék, hogy nem tudok úgy kinézni, mint a Fanni! Akárki, akármit mond, bomba a feleségem! De mindenki másképp néz ki, és nincsen ezzel semmi baj. Milyen unalmas is lenne a világ, ha mindenki ugyanúgy festene. (...) Fanni egy modell, aki vékony és formás, de nem sovány! Nagyon nem bírom a rosszindulatot, és ha valaki a szeretteimet piszkálja. Építő jellegű kritika jöhet bármikor, de akiből csak az irigység és a rosszindulat szól, az az ember számomra egy vicc” – mondta a Borsnak a férj.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.