Azt állítják, Harry és Vilmos herceg valójában ki nem állhatja Camillát

Forrás: Chris Jackson/Getty Images -
Vilmos herceg Camilla hercegné Diana hercegnő viszály kapcsolat Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy családhoz közel álló forrás állítja, Vilmos és Harry herceg valójában nem kedvelik mostohaanyjukat, Camillát.

Bár a nyilvánosság előtt rendre csodálatukat fejezik ki Camilla iránt Harry hercegék, a két testvér valójában ki nem állhatja a mostohaanyját – állítja Christopher Wilson életrajzíró.

A férfi szerint a hercegné rendre támogatja mostohafiait és barátságos velük, ennek ellenére hatalmas a szakadék közöttük.

Camillát álltólag nem kedvelik mostohafiai Forrás: Chris Jackson/Getty Images

Az Express azt írja, a testvérek egyszerűen képtelenek túltenni magukat azon, hogy apjuk Camillával csalta meg az anyjukat, Dianát.

Egy másik, neve elhallgatását kérő régi barát szintén megerősítette, hogy nincsenek jóban.

Egyszerűen érezni lehet a feszültséget, nem túl szép szavakkal emlegetik Camillát.”

Istenes Bence a családja miatt nem vállalta a következő Survivor vezetéséthttp://www.life.hu/sztarok/20190130-istenes-bence-a-csaladja-miatt-nem-vallalta-a-kovetkezo-survivor-vezeteset.htmlIstenes Bence vezette az újra feltámasztott Survivort az elmúlt két évadban, a következőt viszont nem vállalta. A csatorna és a műsorvezető is nyilatkozott az okokról. TV + Sztárok--Tóth Andinak és Szabó Ádámnak lett egy kismacskájahttp://www.life.hu/sztarok/20190130-toth-andinak-es-szabo-adamnak-lett-egy-kismacskaja.htmlNagy a boldogság Tóth Andiéknál, ugyanis egy igazán nagy álmuk vált valóra: lett egy új tagja a családjuknak. TV + SztárokOrigoNem a művészparcellába temetik el Andy Vajnát: itt helyezik örök nyugalomrahttp://www.life.hu/sztarok/20190130-nem-a-muveszparcellaba-temetik-el-andy-vajnat-itt-helyezik-orok-nyuaglomra.htmlAndy Vajna temetéséről nem adnak ki informácót, de a sajtóértesülések szerint mégsem a 41-es művészparcellában lesz a producer nyughelye. TV + Sztárok--Sáfrány Emese, Aleska feltűnése óriási felháborodást keltett az Exatlonban a bajnokok között: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190130-safrany-emesealeska-feltunese-oriasi-felhaborodast-keltett-az-exatlonban-a-bajnokok-kozott-video.htmlAz Exatlon legújabb részében újabb játékosok érkeztek a bajnokok és a kihívók csapatába is. Ám a kezdeti öröm hatalmas felháborodásba csapott át.TV + SztárokOrigoHosszú Katinka a válás után is csúnyán kibabrálhat volt férjével, Shane Tusuppal, ha akarhttp://www.life.hu/sztarok/20190130-hosszu-katinka-a-valas-utan-is-csunyan-kibabralhat-volt-ferjevel-shane-tusuppal-ha-akar.htmlHosszú Katinka és Shane Tusup házassága végérvényesen véget ért, miután sikerült megegyzeniük az évek alatt felhalmozott vagyonról. Ám Katinka még így is csúnyán ki tud szúrni egykori férjével, ha akar... TV + Sztárok--Koroknyai Virág elárulta, hogy bántalmazta a volt párjahttp://www.life.hu/sztarok/20190129-koroknyai-virag-elarulta-hogy-bantalmazta-ot-volt-parja.htmlSikamlós témákkal teli videót készített az egykori szépségkirálynő és a népszerű író. Őszintén megnyíltak egymásnak, így derült ki, hogy Koroknyai Virágot bántalmazta egyik volt párja. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.