ValóVilág 9: VV Greg csúnyán beolvasott VV Zsuzsunak – videó

ValóVilág 9 videó VV Zsuzsa VV Greg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már a múlté a ValóVilág 9 játékosainak hatalmas barátsága: VV Greg, Zsuzsu és Reni ádáz ellenségek lettek.

VV Greg és VV Zsuzsu nagyon összevesztek a legutóbbi epizódban, amikor a villa unikornisa próbálta elmagyarázni a fiatal lánynak, hogy mennyire rosszul játszik és szerinte agymosáson esett át.

Egyre komolyabb indulatok forrnak a villában, elkezdődtek az egyéni játékok.

Sáfrány Emese, Aleska feltűnése óriási felháborodást keltett az Exatlonban a bajnokok között: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190130-safrany-emesealeska-feltunese-oriasi-felhaborodast-keltett-az-exatlonban-a-bajnokok-kozott-video.htmlAz Exatlon legújabb részében újabb játékosok érkeztek a bajnokok és a kihívók csapatába is. Ám a kezdeti öröm hatalmas felháborodásba csapott át.TV + SztárokOrigoHosszú Katinka a válás után is csúnyán kibabrálhat volt férjével, Shane Tusuppal, ha akarhttp://www.life.hu/sztarok/20190130-hosszu-katinka-a-valas-utan-is-csunyan-kibabralhat-volt-ferjevel-shane-tusuppal-ha-akar.htmlHosszú Katinka és Shane Tusup házassága végérvényesen véget ért, miután sikerült megegyzeniük az évek alatt felhalmozott vagyonról. Ám Katinka még így is csúnyán ki tud szúrni egykori férjével, ha akar... TV + Sztárok--Zámbó Árpy elmondta, hogyan csajoztak Zámbó Jimmyvelhttp://www.life.hu/sztarok/20190129-zambo-arpy-elmondta-hogyan-csajoztak-zambo-jimmyvel.htmlHalála előtt már megromlott Zámbó Jimmy házassága – állítja testvére, Zámbó Árpy. Azt is elárulta, hogyan hódította meg a lányokat a Király ifjúkorában. TV + SztárokOrigoKoroknyai Virág elárulta, hogy bántalmazta a volt párjahttp://www.life.hu/sztarok/20190129-koroknyai-virag-elarulta-hogy-bantalmazta-ot-volt-parja.htmlSikamlós témákkal teli videót készített az egykori szépségkirálynő és a népszerű író. Őszintén megnyíltak egymásnak, így derült ki, hogy Koroknyai Virágot bántalmazta egyik volt párja. TV + SztárokOrigoMegjelent Hamar Barni, Az Ének Iskolája szereplőjének első albumahttp://www.life.hu/sztarok/20190129-megjelent-hamar-barni-az-enek-iskolaja-szereplojenek-elso-albuma.htmlEmlékeztek még Hamar Barnira? A fiút 11 éves korában ismerhette meg az ország, amikor Hajós András mentoráltjaként kápráztatta el az országot énektudásával. Azóta eltelet öt év, Barni pedig jóképű fiatal férfivá érett, és kiadott egy lemezt is.TV + SztárokOrigoVajna Timi megmutatta, hogyan nézett ki Andy Vajna 21 évesenhttp://www.life.hu/sztarok/20190129-vajna-timi-megmutatta-hogyan-nezett-ki-andy-vajna-21-evesen.htmlA gyászoló Vajna Timi egy régi fotót osztott meg elhunyt férjéről. Azt írta hozzá, ez a kedvenc képe. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.