Állítják, újra együtt van Cserpes Laura és Gyurta Dániel

Forrás: Origo -
párkapcsolat Cserpes Laura Gyurta Dániel szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy közeli forrás állítja, újra egy párt alkot Cserpes Laura és Gyurta Dániel.

Az ország egyik legszebb sztárpárjának számítottak, ám másfél év után, tavaly év elején váratlanul szakított Cserpes Laura és Gyurta Dániel. Most viszont örülhetnek azok, akik végig szorítottak nekik: egy közeli forrás állítja, a fiatalok újra együtt vannak, és fülig szerelmesek egymásba.

Való igaz, ismét fellángolt köztük a szerelem. Már hónapok óta minden szabadidejüket együtt töltik, nagyon boldogok. De továbbra is féltve őrzik a magánéletüket" – nyilatkozta az énekesnő egyik barátja a hot! magazinnak.

Gyurta Dániel és Cserpes Laura Forrás: Origo
Brad Pittet és Angelina Jolie-t három éve nem fotózták együtt, de most igenhttp://www.life.hu/sztarok/20190131-brad-pittet-es-angelina-joliet-harom-eve-nem-fotoztak-egyutt-de-most-igen.htmlMég mindig a viharos válás közepén tart Brad Pitt és Angelina Jolie. Három éve nem fotózták és nem is látták őket együtt, ám most a lesifotósoknak sikerült őket együtt lencsevégre kapni. A képek alapján úgy tűnik, most sem ment minden zökkenőmentesen. TV + SztárokAFPNánási Pál ébredés után, ruha nélkül fotózta Ördög Nóráthttp://www.life.hu/sztarok/20190131-nanasi-pal-ebredes-utan-ruha-nelkul-fotozta-ordog-norat.htmlNánási Pál egy ritka, intim pillanatot osztott meg a közösségi oldalán: ágyban, ruha nélkül fotózta Ördög Nórát. TV + SztárokOrigoGanxsta Zolee gyászol: elpusztult a kutyájahttp://www.life.hu/sztarok/20190131-ganxsta-zolee-gyaszol-elpusztult-a-kutyaja.htmlSzomorú hírt közölt a közösségi oldalán Ganxsta Zolee. A rapper elveszítette a kutyáját, mélyen megérintette a gyász. TV + Sztárok--Tóth Vera fürdőruhában mutatta meg a testét – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190131-toth-vera-furdoruhaban-mutatta-meg-a-testet.htmlTóth Vera fürdőruhában is megmutatta magát a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoIde temetik ma Andy Vajnáthttp://www.life.hu/sztarok/20190131-ide-temetik-ma-andy-vajnat.htmlDemján Sándor sírjának közelében temetik ma el Andy Vajnát. A Fiumei úti sírkertben már nagy a biztonsági készültség. TV + Sztárok--Ezek a sztárok titokban házasodtak össze: Berki Krisztián és Kulcsár Edina sem hirdették ki az esküvőjükethttp://www.life.hu/sztarok/20190130-ezek-a-sztarok-teljes-titokban-hazasodtak-ossze.htmlEgyes sztárok hatalmas felhajtást csinálnak az esküvőjükből, míg mások a legnagyobb titokban, meghittségben szeretnék kimondani a boldogító igent. Az alábbi magyar és külföldi sztárok az utóbbi kategóriába tartoznak, vagyis ők a legnagyobb titokban házasodtak, legalábbis megpróbálták a nyilvánosság kizárásával megrendezni az esküvőjüket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.