Arnold Schwarzenegger temetés Andy Vajna repülőtér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Arnold Schwarzenegger késő délután egy magánrepülővel érkezett Budapestre. A világsztár, miután kiosztott néhány autogramot, a Fókusz kamerája elé állt, és méltatta elhunyt barátját, Andy Vajnát.

"Andy Vajna nagyon jó barátom volt, az ő élete egy nagyszerű története egy bevándorlónak az Egyesült Államokban. Megérkezett, és megvalósította az amerikai álmot. Ezt csak úgy tudta megtenni, hogy rendkívül bátor volt, okos, és szeretett rengeteget dolgozni. Őrülten sokat dolgozott, nem hallgatott senkire, neki egyszerűen volt egy álma. Ezt aztán valóra váltotta, és ő lett a világ legnagyobb független filmes producere. Ahogy említettem már, rendkívül bátor volt, intelligens, jó meglátásai voltak, és egy igazán tökös férfi volt. Ezt úgy értem, hogy a bátorságával mindent elért. Ha azt mondták neki, hogy ez vagy az lehetetlen, ő akkor is megcsinálta. Nagyobb filmeket készített Hollywoodban, mint a nagy stúdiók. Emellett pedig nagy szíve is volt, és ezért szerettem őt" – mondta Schwarzenegger.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.