Így becézik egymást a királyi család tagjai: Vilmos a kopasz herceg

Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo -
Erzsébet királynő királyi család Meghan Markle Katalin hercegné becézés Vilmos Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A királyi család tagjai nem a hivatalos neveiken szólítják egymást, kiderült, hogy csaknem mindenkinek van egy beceneve.

Szinte minden családban adnak becenevet egymásnak az emberek, és ez alól a szokás alól az előkelőségek sem jelentenek kivételt. Erzsébet királynőtől egészen a kicsi György hercegig mindenkinek megvan a vicces neve.

Katalinnak és Vilmosnak is van beceneve Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Vilmos herceg – Prince Baldy, vagyis Kopasz herceg, és ez nem is szorul magyarázatra
Katalin hercegné - Duchess of Do-little, ami szabad fordításban nagyjából Tétlen hercegné. Nem tudni, miért alakult ki ez a becenév, hiszen Katalin rengeteg dolgot csinál, és még 3 gyermeket is nevel.
Erzsébet királynő - Gary, ami azért ragadt rá, mert Vilmos herceg kicsiként nem tudta kimondani a grandmát, vagyis a nagymama szót, és csak Garynek hívta a királynőt.
Harry herceg - Potter, Flash, vagyis villám. Ez utóbbi még a bulizós korszakából ragadt rá, a Potter pedig valószínűleg a Harry Potter miatt.
György herceg - PG Tips, ami egy angol teamárka, és valószínűleg a PG, vagyis a Prince George rövidítéséből fejlődött tovább.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.