Shane Tusup Budapesten van – Fotó

válás Hosszú Katinka Budapest Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shane Tusup egy budapesti fotót osztott meg az Insta-storyjában: úgy tűnik, a magyar fővárosban van.

Shane Tusup mindenkit meglepett a közösségi oldalára feltöltött friss fotójával: hosszú hónapok után újra Magyarországra látogatott. A képen a Halászbástya látható este, kivilágítva. Egyelőre nem tudni, a sportolónak mi dolga nálunk.

Mint ismeretes, Tusup felhagyott úszóedzői karrierjével, és mostanában golfozóként próbál befutni. A hírek szerint sikerült megegyeznie Hosszú Katinkával is, így a válásuk véglegesnek tekinthető.

Shane Tusup Magyarországon van Forrás: Instagram/Shane Tusup
Ide temetik ma Andy Vajnáthttp://www.life.hu/sztarok/20190131-ide-temetik-ma-andy-vajnat.htmlDemján Sándor sírjának közelében temetik ma el Andy Vajnát. A Fiumei Úti Sírkertben már nagy a biztonsági készültség. TV + Sztárok--Zsidró Tamás egy titkos esküvőn akarja elvenni Dobó Katáthttp://www.life.hu/sztarok/20190131-zsidro-tamas-egy-titkos-eskuvon-akarja-elvenni-dobo-katat.htmlZsidró Tamás és Dobó Kata az elmúlt években összecsiszolódtak, igazi családként élik a mindennapjaikat, ezért nem meglepő, hogy szóba került köztük az esküvő. Kiderült, hogy Zsidró egy titkos ceremónián szeretné elvenni Katát. TV + Sztárok--VV Aurelio összetört: így reagált a vádemelésrehttp://www.life.hu/sztarok/20190131-vv-aurelio-osszetort-igy-reagalt-a-vademelesre-emberrablas.htmlLetöltendő börtönbüntetést kért az ügyészség az emberrablással vádolt Aurelióra. Az egykori VV szereplő ügyvédje nyilatkozott.TV + SztárokOrigoBokszolás közben sérült meg VV Reni hüvelykujjahttp://www.life.hu/sztarok/20190130-bokszolas-kozben-serult-meg-vv-reni-huvelykujja.htmlBokszmérkőzésre készülnek a ValóVilág 9 játékosai. Az edzés során Reni ujja megsérült. TV + SztárokOrigoÓvónő lesz és külföldre költözik Mohamed Fatimahttp://www.life.hu/sztarok/20190130-ovono-lesz-es-kulfoldre-koltozik-mohamed-fatima.htmlMohamed Fatima bejelentette, óvónőként folytatja tovább az életét külföldön. TV + Sztárok--Molnár Anikó szexi fotón mutatta meg alakját – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190130-molnar-aniko-szexi-foton-mutatta-meg-alakjat.htmlMolnár Anikó hosszú harc után végre büszke az alakjára, amit szexi fotón mutatott meg követőinek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.