Tóth Andi a fenekével terelte el szerelme, Szabó Ádám figyelmét a focimeccsről

focimeccs Szabó Ádám fenék Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi a kerek idomaival próbálta felvenni a versenyt egy focimeccsel, amelyet a párja, Szabó Ádám nézett.

Tóth Andi megmutatta az Instagram-oldalán, hogyan próbálta meg szerelme figyelmét elterelni a focimeccsről. Természetesen a kerek idomait, pontosabban a fenekét vetette be, és kiderült, hogy bizony sikerrel járt.

Tóth Andi a fenekével terelte el szerelme, Szabó Ádám figyelmét Forrás: Instagram/Tóth Andi

Hál' istennek nálunk ezzel sincs probléma, határozottan ki merem jelenteni, hogy a szexualitás fontos köztünk.

Borsnak

Zsidró Tamás egy titkos esküvőn akarja elvenni Dobó Katáthttp://www.life.hu/sztarok/20190131-zsidro-tamas-egy-titkos-eskuvon-akarja-elvenni-dobo-katat.htmlZsidró Tamás és Dobó Kata az elmúlt években összecsiszolódtak, igazi családként élik a mindennapjaikat, ezért nem meglepő, hogy szóba került köztük az esküvő. Kiderült, hogy Zsidró egy titkos ceremónián szeretné elvenni Katát. TV + Sztárok--VV Aurelio összetört: így reagált a vádemelésrehttp://www.life.hu/sztarok/20190131-vv-aurelio-osszetort-igy-reagalt-a-vademelesre-emberrablas.htmlLetöltendő börtönbüntetést kért az ügyészség az emberrablással vádolt Aurelióra. Az egykori VV szereplő ügyvédje nyilatkozott.TV + SztárokOrigoKoholák Alexa nehéz időszakáról vallott közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20190130-koholak-alexa-nehez-idoszakarol-vallott-kozossegi-oldalan.htmlMeglepő poszttal jelentkezett közösségi oldalán Koholák Alexa. Arról beszélt, hogyan változott meg az élete azóta, amióta megismerte férjét, Balázst. TV + SztárokOrigoEzek a sztárok titokban házasodtak össze: Berki Krisztián és Kulcsár Edina sem hirdették ki az esküvőjükethttp://www.life.hu/sztarok/20190130-ezek-a-sztarok-teljes-titokban-hazasodtak-ossze.htmlEgyes sztárok hatalmas felhajtást csinálnak az esküvőjükből, míg mások a legnagyobb titokban, meghittségben szeretnék kimondani a boldogító igent. Az alábbi magyar és külföldi sztárok az utóbbi kategóriába tartoznak, vagyis ők a legnagyobb titokban házasodtak, legalábbis megpróbálták a nyilvánosság kizárásával megrendezni az esküvőjüket. TV + Sztárok--Óvónő lesz és külföldre költözik Mohamed Fatimahttp://www.life.hu/sztarok/20190130-ovono-lesz-es-kulfoldre-koltozik-mohamed-fatima.htmlMohamed Fatima bejelentette, óvónőként folytatja tovább az életét külföldön. TV + Sztárok--Sok időt tölt együtt Cinthya Dictator és Molnár Tamás énekeshttp://www.life.hu/sztarok/20190130-sok-idot-tolt-egyutt-cinthya-dictator-es-molnar-tamas-enekes.htmlAnnak, aki követi Cinthya Dictator vagy Molnár Tamás Instagram-oldalát, feltűnhetett, hogy sok időt tölt együtt a két híresség. Vajon alakul köztük valami, vagy csak barátok? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.