Bezárt Berki Mazsi cukrászdája

Forrás: instagram.com/mazsirenata -
cukrászda Berki Mazsi bezár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden jel arra utal, hogy Berki Mazsi cukrászdája már nem üzemel többé, az üzlet legalábbis hosszú ideje nem nyitott ki, és a jelek szerint egy másik bolt nyílik a helyén. 

Berki Krisztián felesége eddig egy cukormentes cukrászdát üzemeltetett, ám a jelek szerint az üzletnek leáldozott. Az biztos, hogy a budai bevásárlóközpont melletti bolt jó ideje zárva van, és már nem is fog kinyitni – ott legalábbis –, hiszen egy másik üzlet nyílik a helyén. Az üzletre azonban nem írták ki, hogy elköltözött volna, ebből arra lehet következtetni, hogy Budapesten nem lesz többé Mazsinak cukrászdája.

Bezárt Mazsi cukrászdája Forrás: instagram.com/mazsirenata

Az már korábban kiderült, hogy édesanyja remek lehetőséget kapott Kecskeméten, ott nyit üzletet. „Édesanyám egy szuper lehetőséget kapott, Kecskemét szívében nyithatja meg álmai cukrászdáját" – mondta korábban Mazsi. Feltételezhetnénk, hogy együtt fogják vezetni a boltot, de a Ripost információi szerint ez nem így lesz: azt a cukrászdát egyedül viszi majd Mazsi anyukája.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.