Bódi Sylvi szomorú hírt közölt rajongóival az Instagram-oldalán

forgatás Bódi Sylvi felvétel utazás szomorú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nagyon különleges balinéz ceremónián vehetett részt Bódi Sylvi. Forgatni is szerettek volna, amelyet a YouTube-csatornáján tett volna közzé. Ám nagy szomorúságára a felvételek elúsztak. 

Egy tradicionális balinéz szertartáson vett részt Bódi Sylvi, amelyről videót is forgatott. Ezt YouTube-csatornáján akarta megmutatni rajongóinak. Ám a felvételek megsemmisültek.

"Különleges ruhákba öltöztettek minket, hiszen csak így léphettünk be a Padang Padangon lévő templomba. Mindenki szépen fel volt öltözve, felajánlások és virágok mindenfelé..." – írta Instagram-oldalán Bódi Sylvi.

"Az igazat megvallva egy igen misztikus és izgalmas ceremóniának a részesei voltunk, és azt kell, hogy mondjam, hogy összességében egy nagyon különleges élmény volt" – folytatta a blogger.

Ám egy szerencsétlen véletlen folytán a szertartáson készült összes felvétel letörlődött. "Hogy mi történt az mai napig ismeretlen számunkra, de sajnos egy kártya hiba folytán az összes felvétel, amit Peti a ceremónián készített letörlődött, eltűnt" – ismertette a helyzetet Bódi Sylvi. Mint írta: órákig meg sem tudtak szólalni a szomorúságtól, hiszen értékes felvételek semmisültek meg, amelyeket nem tud megmutatni az utazással kapcsolatos oldala követőinek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Amíg az utolsó simításokat végezzük a mentawai-szigeteki epizódunkon, addig elméselek Nektek egy szomorú, de sajnos igaz történetet a Balis forgatásunkról. ‍♀️ Egy helyi barátomnak köszönhetően lehetőségünk adódott részt venni egy nagyon különleges balinéz ceremónián, a Kuningan-on. Kuningan napja a galungan ünnep utolsó napja, amit 210 naponta ünnepelnek Galungan után 10 nappal. A balinéz hiedelem szerint ez az a nap amikor őseik földi látogatásuk után visszatérnek a mennybe. A ceremónia része, hogy a helyiek különböző felajánlásokat tesznek elődeik számára a búcsú napján. A felajánlások között van pl. a sárga rizs is, ami az emberek hálája az istenek felé az életért, örömért, bőségért, egészségért és jólétért, amely megadott számukra. Nagyon szerencsésnek éreztük magunkat hogy részt vehettünk ezen az ünnepségen, igazi megtiszteltetés volt! Amikor elérkezett a nap, elmentünk Wayan házába, ahol az egész család együtt készült a nagy napra. ‍ ‍ ‍ Különleges ruhákba öltöztettek minket, hiszen csak így léphettünk be a Padang Padangon lévő templomba. Mindenki szépen fel volt öltözve, felajánlások és virágok mindenfelé... Néhányan a vallásos áhítattól transzban voltak, mások csak mosolyogtak egymásra vagy csendben beszélgettek. Részt vettem egy közös imádságon, amit egy izgalmas rituálé követett, amelynek keretein belül én is áldást kaptam az ünnepség vezetőjétől. Az igazat megvallva egy igen misztikus és izgalmas ceremóniának a részesei voltunk és azt kell, hogy mondjam, hogy összességében egy nagyon különleges élmény volt ez mindkettőnk számára. Annyira meg voltunk hatódva de tényleg... Na, ez addig tartott, amíg másnap világossá nem vált számunkra, hogy az összes felvétel letörlődött...!!! Hogy mi történt az mai napig ismeretlen számunkra, de sajnos egy kártya hiba folytán az összes felvétel, amit Peti a ceremónián készített letörlődött, eltűnt... Csak a drónos felvételek voltak meg... Órákig meg sem tudtunk szólalni olyan szomorúak voltunk ettől a hírtől... Gondolhatjátok... Ez az ünnepség igazi színfoltja lett volna a Balis epizódnak...Nos, úgy tűnik, hogy vissza kell még mennünk Balira, hogy ezt újra le tudjuk forgatni...☺

Sylvi's World (@sylvisworld) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.