Esztergályos Cecília 81 éves lesz, mire visszafizeti a lakáshitelét

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Esztergályos Cecília lakáshitel tartozás munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Esztergályos Cecília 70 fölött is kénytelen a lakáshitelét fizetni.

Esztergályos Cecília a napokban ünnepelte a 76. születésnapját. Ma is remek formában van, rengeteget dolgozik, csupán azt sajnálja, hogy a hobbijaira, a festészetre és a kerámiára nem marad elég ideje. Dolgoznia márpedig továbbra is kell, különben igen nehéz helyzetbe kerülne lakáshitele miatt.

Nehezek a mindennapok, de megmaradt a gyönyörű házunk, amit Makovecz Imre tervezett. A svájcifrank-alapú hitel teljesen csődbe vitt volna minket, ezért áttértünk forintalapúra, és ezt még öt évig kell fizetnünk. 81 éves leszek, mire tizennyolcmillió helyett visszafizetünk harmincmilliót. Dolgozom, amennyit csak lehet, de meg kell húzni rendesen a nadrágszíjat. Nincs semmi luxus az életünkben. Én aszkétaéletet is tudok élni, a külsőmre azonban oda kell figyelnem, hiszen nap mint nap emberek elé kell kiállnom, de olcsón is lehet szépítkezni. Ha van időm, megfőzök két-három napra" – idézi a művésznő szavait a BlikkRúzs a Kiskegyedből.

Esztergályos Cecília ma is fizeti a lakáshitelét Forrás: MTI/Zih Zsolt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.