Gregor Bernadett fellépése után a pap újra akarta szentelni a templomot

Forrás: TV2 -
Gregor Bernadett pap megalázó éneklés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gregor Bernadettet egy fellépés alkalmával alázta meg egy pap.

Gregor Bernadett még az ünnepek körül lépett fel egy templomban, ott érte állítólag megszégyenülés. Miután több dalt is előadott, a helyiek elmondása szerint a színésznőt megalázta a pap.

Gregor Bernadettnek nagyon megalázó élményben volt része Forrás: TV2

A művésznő fellépése után arról kezdett el prédikálni a tiszteletes, hogy megfontolt döntés lenne újra felszentelni a templomot.

HOT! Magazinnak

"Összeszorul a gyomrom, ha felidézem azt a napot" – mondta Gregor Bernadett az esetről. A pap azonban tagadja, hogy ilyesmiket mondott volna. "Nem ezt mondtam, félremagyarázták" – mondta a lelkész.

Sztárok, aki tinédzserként házasodtak először: Demi Moore és Drew Barrymore is fiatalon vonultak oltár eléhttp://www.life.hu/sztarok/20190201-sztarok-aki-tinedzserkent-hazasodtak-meg-eloszor-demi-moore-es-drew-barrymore.htmlFiatalon a szerelemesek úgy érzik, hogy érzéseik örökké fognak tartani. Testestül-lelkestül belevetik magukat a kapcsolatba, és sok esetben ez a hév az oltár elé vezeti őket. Ezek a sztárok is így voltak vele, ezért is mondták ki a boldogító igent már nagyon korán. Van köztük olyan, aki 16 évesen házasodott, mások 18, 19 évesen álltak oltár elé. A legtöbb esetben azonban a holtomiglan, holtodiglan bizony nem tartott a sírig. TV + Sztárok--Hosszú Katinka belehányt a medencébehttp://www.life.hu/sztarok/20190201-hosszu-katinka-belehanyt-a-medencebe.htmlHosszú Katinka gőzerővel készül a tokiói olimpiára új edzőjével. Erről és a luxemburgi versenyéről is beszélt, ahol kicsit túlhajtotta magát. TV + Sztárok--Rubos Frida, Pintér Tibor exe új célt tűzött ki: DJ szeretne lennihttp://www.life.hu/sztarok/20190201-rubos-frida-pinter-tibor-exe-uj-celt-tuzott-ki-dj-szeretne-lenni.htmlEgyütt állhatott fel A legbátrabb páros című műsor dobogójára Pintér Tibor és exe, Rubos Friderika. Ám a boldog pillanat ellenére sem kerülhették el a szakítást. A lány azóta új célt talált magának, amelyről a közösségi oldalán számolt be. TV + Sztárok--Aurelio a könnyeivel küszködve reagált a hírre, hogy 15 év börtönt kaphathttp://www.life.hu/sztarok/20190201-aurelio-a-konnyeivel-kuszkodve-reagalt-a-hirre-hogy-15-ev-bortont-kaphat.htmlAureliót emberrablással vádolja az ügyészség. Az egykori villalakó a kamerák előtt a könnyeivel küszködve reagált a hírre. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: Reni blokkolni tudja az agyát, szuper teljesítményhttp://www.life.hu/sztarok/20190201-valovilag-9-reni-blokkolni-tudja-az-agyat-szuper-teljesitmeny.htmlBokszmérkőzésre készülnek a ValóVilág 9 villájának lakói az Éjjel-nappal Budapest szereplőivel. Nem csak testben, lélekben is készülnek rá, Reni például megmutatta, hogyan tudja kikapcsolni az agyát. TV + SztárokOrigoBezárt Berki Mazsi cukrászdájahttp://www.life.hu/sztarok/20190201-bezart-berki-mazsi-cukraszdaja.htmlMinden jel arra utal, hogy Berki Mazsi cukrászdája már nem üzemel többé, az üzlet legalábbis hosszú ideje nem nyitott ki, és a jelek szerint egy másik bolt nyílik a helyén. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.