Hajdú Péter szerint Sarka Kata nagyon jó anya

Sarka Kata anyaság Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter elárulta, Sarka Kata annyira jó anya, hogy emiatt neki nagyon bele kell húznia. 

Hajdú Péter nagyon odateszi magát apaként, amióta elváltak Sarka Katával, hiszen a volt tévés bevallása szerint a volt felesége nagyon jó anya.

Hajdú Péter szerint Kata nagyon jó anya Fotó: Mudra László/Origo

mindig próbálok valamilyen közös programot szervezni Noncsival és Dáviddal.

Best Magazinnak

Tihanyi Tóth Csaba játékfüggő volt: rengeteg pénzt veszített a pókergépenhttp://www.life.hu/sztarok/20190201-tihanyi-toth-csaba-jatekfuggo-volt-rengeteg-penzt-veszitett-a-pokergepen.htmlTihanyi Tóth Csaba komoly függőséggel küzdött, és nagyon nehezen mászott ki belőle: a szerencsejátékok rabja lett. TV + SztárokOrigoEgy magyar fiú hatalmas sikere: 14 évesen bejutott a világ legjobb balettintézetébehttp://www.life.hu/csalad/20190130-egy-magyar-fiu-giuriato-marco-14-evesen-bejutott-a-vilag-legjobb-balettintezetebe.htmlGiuriato Marco egy 14 éves magyar fiú, aki csodaszép nevét olasz nagypapájának köszönheti. Nem igazán lehetne tőle elvitatni a nagybetűs Tehetséges jelzőt, immár 9 éve, hogy szenvedélyévé vált a balett, amelyet alázattal, kitartással és valóban mindent elsöprő prioritással művel. Ő az, aki tudásának és fiatalokat megszégyenítő eltökéltségének köszönhetően jelenleg a világ legjobb, közel 300 éve alapított balettintézetében, az orosz Vaganova Balettakadémián tanul. CsaládOrigoJobb ember leszek: a szeretlek szó elsöprő erejehttp://www.life.hu/csalad/20190131-jobb-ember-leszek-lezaro-cikk-szeretlek-januar.htmlValójában nem is annyira könnyű kimondani valakinek: „szeretlek", mint amennyire ezt gondoltam akkor, amikor belevágtam a Life.hu Jobb ember leszek elnevezésű kampányának januári kihívásába. Talán a legnagyobb bátorság akkor kellett hozzá, amikor tudtam: ez az egyetlen szó – térben és időben egyszerre, tűpontosan elhelyezve – milyen érzelmi hullámokat korbácsolhat fel... De lássuk az elejétől... Család--A puskázás misztériuma – Trükkös megoldások dolgozatíráshozhttp://www.life.hu/csalad/20190130-a-puskazas-trukkos-megoldasok-dolgozatirashoz.htmlA puskázás minden osztályban jelen van, ezt kár lenne tagadni. Nehéz olyan gyereket találni, aki soha egyszer sem vett igénybe apró segédanyagot egy-egy dolgozat megírásakor. A puskázók között is vannak azonban éles különbségek. CsaládOrigoEzeket a szabályokat követik György herceg és Sarolta hercegnő nevelésénélhttp://www.life.hu/csalad/20190131-ezeket-a-szabalyokat-kovetik-gyorgy-herceg-es-sarolta-hercegno-nevelesenel.htmlKülönleges dadusa van György hercegnek és Saroltának. Egy speciális intézményben tanulta a gyermekek gondozását és nevelését, ahol a többi között az alábbi szabályokat követik. Család--Palik László nagylánya, Júlia már 28 éveshttp://www.life.hu/csalad/20190131-palik-laszlo-nagylanya-julia-mar-28-eves.htmlImmár 28 esztendős Palik László első házasságából született lánya. Júlia jövőre szerez doktori fokozatot az egyetemen. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.