színész cáfolat Kern András álhír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kern Andrásról álhíreket terjesztettek a közösségi oldalon. A színész most tiszta vizet öntött a pohárba.

Az utóbbi időben megszaporodtak a közösségi oldalon az álhíreket gyártó oldalak. Nemrég például Pogány Juditról terjesztette azt valaki, hogy beteg. Később a művésznő maga cáfolta a híresztelést.

Ezúttal Kern András vált csalók áldozatává. A színész a hivatalos Facebook-oldalán öntött tiszta vizet a pohárba.

A személyemmel kapcsolatban ismeretlenek álhíreket terjesztenek az interneten. Kérem, csak azoknak a hivatalos közleményeknek higgyenek, amelyeket színházam, a Vígszínház ad ki. Gyanakodjanak, mielőtt lájkolnának, vagy megosztanának valótlanságokat tartalmazó cikkeket, mert ezzel csak az álhírek terjesztőinek kedveznek" – írta.

Aurelio a könnyeivel küszködve reagált a hírre, hogy 15 év börtönt kaphathttp://www.life.hu/sztarok/20190201-aurelio-a-konnyeivel-kuszkodve-reagalt-a-hirre-hogy-15-ev-bortont-kaphat.htmlAureliót emberrablással vádolja az ügyészség. Az egykori villalakó a kamerák előtt a könnyeivel küszködve reagált a hírre. TV + SztárokOrigoRubos Frida, Pintér Tibor exe új célt tűzött ki: DJ szeretne lennihttp://www.life.hu/sztarok/20190201-rubos-frida-pinter-tibor-exe-uj-celt-tuzott-ki-dj-szeretne-lenni.htmlEgyütt állhatott fel A legbátrabb páros című műsor dobogójára Pintér Tibor és exe, Rubos Friderika. Ám a boldog pillanat ellenére sem kerülhették el a szakítást. A lány azóta új célt talált magának, amelyről a közösségi oldalán számolt be. TV + Sztárok--Mádai Vivien nagyon szexi fotót posztolt az ágybólhttp://www.life.hu/sztarok/20190201-madai-vivien-nagyon-szexi-fotot-posztolt-az-agybol.htmlRendkívül szexi fotóval kedveskedett a rajongóinak Mádai Vivien. A műsorvezető az ágyban készített egy szelfit, amelyen látszólag meztelen. TV + Sztárok--Majka meglepő fotója: meztelenül ül a vécénhttp://www.life.hu/sztarok/20190201-majka-meglepo-fotoja-meztelenul-ul-a-vecen.htmlFellépéseiről és családi pillanatairól is oszt meg fotókat Majka a közösségi oldalán, ám most egy első ránézésre igencsak zavarba ejtő képet posztolt. TV + SztárokOrigoBezárt Berki Mazsi cukrászdájahttp://www.life.hu/sztarok/20190201-bezart-berki-mazsi-cukraszdaja.htmlMinden jel arra utal, hogy Berki Mazsi cukrászdája már nem üzemel többé, az üzlet legalábbis hosszú ideje nem nyitott ki, és a jelek szerint egy másik bolt nyílik a helyén. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Zsuzsu az egykori barátnőjét, VV Renit hívta ki párbajrahttp://www.life.hu/sztarok/20190201-valovilag-9-vv-zsuzsu-egykori-baratnojet-vv-renit-hivta-ki-parbajra.htmlVV Zsuzsu lett a kiválasztott, így neki kellett a lakók közül párbajtársat választania. VV Renit hívta ki, aki egykor a legjobb barátnője volt a villában. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.