Különös módon köszöntötte fel Jessica Biel a férjét, Justin Timberlake-et

köszöntés Justin Timberlake szerelem Jessica Biel születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jessica Biel érdekes módon köszöntötte fel a férjét, Justin Timberlake-et a születésnapja alkalmából: megvádolta azzal, hogy miatta alakultak ki a nevetőráncai.

A világ egyik legszebb és talán legszimpatikusabb sztárpárja Jessica Biel és Justin Timberlake. Friss fotójuk után pedig talán azok is megszeretik őket, akik eddig nem voltak oda értük.

A csinos színésznő a férje születésnapja alkalmából osztott meg egy közös fotót, amihez egy nem mindennapi szerelmes vallomást is fűzött. Megvádolta kedvesét azzal, hogy miatta alakultak ki nevetőráncai... Mindezt azonban egyáltalán nem bánja, nagyon boldog, hogy ilyen férfi mellett élheti le az életét.

Nincs az a pénz, amiért elcserélném ezeket a nevetőráncokat. Büszkén viselem őket, annak tudatában, hogy én vagyok a világ legszerencsésebb embere, hogy életem minden egyes napján hallhatom a vicceidet, a szavaidat, a hangodat. Szeretlek!"

Sztárok, aki tinédzserként házasodtak először: Demi Moore és Drew Barrymore is fiatalon vonult oltár eléhttp://www.life.hu/sztarok/20190201-sztarok-aki-tinedzserkent-hazasodtak-meg-eloszor-demi-moore-es-drew-barrymore.htmlFiatalon a szerelmesek úgy érzik, hogy érzéseik örökké fognak tartani. Testestül-lelkestül belevetik magukat a kapcsolatba, és sok esetben ez a hév az oltár elé vezeti őket. Ezek a sztárok is így voltak vele, ezért is mondták ki a boldogító igent már nagyon korán. Van köztük olyan, aki 16 évesen házasodott, mások 18, 19 évesen álltak oltár elé. A legtöbb esetben azonban a holtomiglan, holtodiglan bizony nem tartott a sírig. TV + Sztárok--Gregor Bernadett fellépése után a pap újra akarta szentelni a templomothttp://www.life.hu/sztarok/20190201-gregor-bernadett-fellepese-utan-a-pap-ujra-akarta-szentelni-a-templomot.htmlGregor Bernadett TV + SztárokOrigoAurelio a könnyeivel küszködve reagált a hírre, hogy 15 év börtönt kaphathttp://www.life.hu/sztarok/20190201-aurelio-a-konnyeivel-kuszkodve-reagalt-a-hirre-hogy-15-ev-bortont-kaphat.htmlAureliót emberrablással vádolja az ügyészség. Az egykori villalakó a kamerák előtt a könnyeivel küszködve reagált a hírre. TV + SztárokOrigoMajka meglepő fotója: meztelenül ül a vécénhttp://www.life.hu/sztarok/20190201-majka-meglepo-fotoja-meztelenul-ul-a-vecen.htmlFellépéseiről és családi pillanatairól is oszt meg fotókat Majka a közösségi oldalán, ám most egy első ránézésre igencsak zavarba ejtő képet posztolt. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: Reni blokkolni tudja az agyát, szuper teljesítményhttp://www.life.hu/sztarok/20190201-valovilag-9-reni-blokkolni-tudja-az-agyat-szuper-teljesitmeny.htmlBokszmérkőzésre készülnek a ValóVilág 9 villájának lakói az Éjjel-nappal Budapest szereplőivel. Nem csak testben, lélekben is készülnek rá, Reni például megmutatta, hogyan tudja kikapcsolni az agyát. TV + SztárokOrigoTihanyi Tóth Csaba játékfüggő volt: rengeteg pénzt veszített a pókergépenhttp://www.life.hu/sztarok/20190201-tihanyi-toth-csaba-jatekfuggo-volt-rengeteg-penzt-veszitett-a-pokergepen.htmlTihanyi Tóth Csaba komoly függőséggel küzdött, és nagyon nehezen mászott ki belőle: a szerencsejátékok rabja lett. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.