ValóVilág 9: Reni blokkolni tudja az agyát, szuper teljesítmény

agy ValóVilág 9 blokkolás boksz VV Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bokszmérkőzésre készülnek a ValóVilág 9 villájának lakói az Éjjel-nappal Budapest szereplőivel. Nem csak testben, lélekben is készülnek rá, Reni például megmutatta, hogyan tudja kikapcsolni az agyát.

Ha eddig a nézőknek nem tűnt volna fel, most már tudják: VV Reni bizony ki tudja kapcsolni az agyát.

A ValóVilág 9 villájának lakói nemcsak testben, hanem lélekben is készülnek az Éjjel-nappal Budapest szereplői elleni bokszmérkőzésre. Reni most megmutatta Hunornak, hogyan kell egy csapásra eltörni valaki orrát, majd azt, hogyan kell 50 másodpercig farkasszemet nézni.

A villalakók elképedtek a nő tűrőképességén, Zsuzsu már sejteni vélte, hogy meghalt.

"Bambulni nem tudok önmagamtól, de le tudom blokkolni az agyam. Ez a feladatoknál is megnyilvánul" – mondta a villalakó.

Tihanyi Tóth Csaba játékfüggő volt: rengeteg pénzt veszített a pókergépenhttp://www.life.hu/sztarok/20190201-tihanyi-toth-csaba-jatekfuggo-volt-rengeteg-penzt-veszitett-a-pokergepen.htmlTihanyi Tóth Csaba komoly függőséggel küzdött, és nagyon nehezen mászott ki belőle: a szerencsejátékok rabja lett. TV + SztárokOrigoBezárt Berki Mazsi cukrászdájahttp://www.life.hu/sztarok/20190201-bezart-berki-mazsi-cukraszdaja.htmlMinden jel arra utal, hogy Berki Mazsi cukrászdája már nem üzemel többé, az üzlet legalábbis hosszú ideje nem nyitott ki, és a jelek szerint egy másik bolt nyílik a helyén. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Greg könnyek között választott VV Zsuzsu és VV Reni közötthttp://www.life.hu/sztarok/20190201-valovilag-9-vv-greg-konnyek-kozott-valasztott-vv-zsuzsu-es-vv-reni-kozott.htmlVV Greg nagyon nehezen hozott döntést, ugyanis a két legjobb barátnője, VV zsuzsu és VV Reni között kellett választania. TV + SztárokOrigoSírva borult férje, Andy Vajna sírjára Vajna Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20190201-sirva-borult-ferje-andy-vajna-sirjara-vajna-timea.htmlVajna Tímea sírva borult elhunyt férje, Andy Vajna sírjára a temetésen, hogy beletegye abba búcsúajándékát: egy imakönyvet, egy szivart és egy aprópénzzel teli üvegdobozt. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Zsuzsu az egykori barátnőjét, VV Renit hívta ki párbajrahttp://www.life.hu/sztarok/20190201-valovilag-9-vv-zsuzsu-egykori-baratnojet-vv-renit-hivta-ki-parbajra.htmlVV Zsuzsu lett a kiválasztott, így neki kellett a lakók közül párbajtársat választania. VV Renit hívta ki, aki egykor a legjobb barátnője volt a villában. TV + SztárokOrigoKiszel Tünde Szörnyella de Frászként pózol naptárának februári fotóján – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190201-kiszel-tunde-szornyella-de-fraszkent-pozol-naptaranak-februari-fotojan-foto.htmlKiszel Tünde 2019-es naptára is igen meghökkentőre sikerült. Mesehősökként pózol a 12 különböző fotón. Ezúttal Szörnyella de Frászként. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.