Apjáról, Michael Schumacherről beszélt fia, Mick

Forma-1 Michael Schumacher Mick Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő nyíltsággal beszélt édesapjáról, a hétszeres Forma–1-es világbajnokról a fia, Mick. Elmondta, milyen egy sportolólegenda gyermekének lenni. 

"Örülök, hogy minden idők legnagyobb F1-pilótájának vagyok a fia. Csodálom őt ezért. Néha ugyan nem könnyű, de ez van. Van jó és rossz oldala is ennek"nyilatkozta Mick, aki tavaly megnyerte a Forma–3-as Európa-bajnokságot, idén pedig a Ferrari neveltjeként a Forma–2-ben folytatja.

"Mindig szerettem apával gokartozni. Emlékszem, egyszer megkérdezte, hogy ez csak hobbi, vagy hivatásszerűen szeretném csinálni. Azonnal azt feleltem, hogy ez komoly, soha nem akartam mást" – tette hozzá a tehetséges fiatal versenyző.

Forrás: AFP

VV9: Adri bevallotta, hogy Zsut vagy Renit várja vissza a párbajrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190203-vv9-adri-bevallotta-hogy-zsut-vagy-renit-varja-vissza-a-parbajrol.htmlMost kiderül, hogy Adri szerint Zsuzsu vagy Reni érdemli meg jobban, hogy visszatérjen a villába. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: ki térjen vissza a párbajról, Zsuzsu vagy Reni? – Szavazáshttp://www.life.hu/sztarok/20190203-valovilag9-ki-terjen-vissza-a-parbajrol-zsuzsu-vagy-reni-szavazas.htmlNéhány héttel ezelőtt még senki sem gondolta, hogy VV Zsuzsu és VV Reni valaha is párbajellenfelek lehetnek. A két lány között azonban megromlott a viszony, így Zsu az egykori barátnőjére tette a kék kendőt. Szerinted melyiküknek van helye a villában és a valóságshow végjátékában? TV + SztárokOrigoMegmutatta szerelmét Tóth Vera: legalábbis egy részletet belőlehttp://www.life.hu/sztarok/20190202-megmutatta-szerelmet-toth-vera.htmlKörülbelül egy héttel ezelőtt mesélt arról először Tóth Vera, hogy újra boldog párkapcsolatban él, és akkoriban mondta el azt is, hogy úgy érzi, megérett az anyaságra. TV + SztárokOrigoAndy Vajna halotti torán a kapcsolatukról beszélt Vajna Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20190202-andy-vajna-halotti-toran-a-kapcsolatukrol-beszelt-felesege-vajna-timea.htmlFolyamatosan a könnyeivel küszködött Andy Vajna halotti torán az özvegye, Tímea. Végig könnyezve hallgatta, ahogy a barátok megemlékeznek a férjéről, és ő is beszélt róla. TV + SztárokOrigoValóVilág9: Elszabadult a pokol villában, Zsuzsu és Reni egymásnak estekhttp://www.life.hu/sztarok/20190127-elszabadult-a-pokol-villaban-zsuzsu-es-reni.htmlÚjra egymásnak estek az egykori nagy barátnők, Zsuzsu és Reni a ValóVilág-villában. Reni nyomdafestéket nem tűrően szapulta játékostársát. TV + SztárokOrigoPásztor Anna bevállalós fotókat posztolt mindkét várandósságárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190127-pasztor-anna-bevallalos-fotokat-posztolt-mindket-varandossagarol-instagram.htmlNéhány évvel ezelőtti várandóssága alatt is vállalt merész fotózást az Anna and the Barbies énekesnője, az extravagáns Pásztor Anna. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.