Gisele Bündchen ezért szakított Leonardo DiCaprióval

Forrás: Northfoto -
Gisele Bündchen Leonardo DiCaprio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gisele Bündchen és Leonardo DiCaprio öt évig voltak egy pár, de a szakítás okáról mindeddig nem nagyon beszéltek. A modell most a Porter magazinnak elmondta, mi volt a probléma közöttük. 

"Miután többé nem zsibbasztottam le magam szívással, ivással, meg túl sok munkával, sokkal figyelmesebb lettem dolgokra, amiket addig nem akartam látni. Egyedül voltam a saját útkeresésemmel, miközben ő semmit nem változott" – nyilatkozta Gisele, aki jelenleg boldog párkapcsolatban él Tom Brady amerikaifoci-sztárral.

Forrás: Northfoto

VV9: Adri bevallotta, hogy Zsut vagy Renit várja vissza a párbajrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190203-vv9-adri-bevallotta-hogy-zsut-vagy-renit-varja-vissza-a-parbajrol.htmlMost kiderül, hogy Adri szerint Zsuzsu vagy Reni érdemli meg jobban, hogy visszatérjen a villába. TV + SztárokOrigoA Városligetben biciklizett Arnold Schwarzenegger – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190203-varosligetben-biciklizett-arnold-schwarzenegger.htmlArnold Schwarzenegger Andy Vajna temetésére jött Magyarországra, ő is azok között volt, akik beszédet mondtak a búcsúztatón. Később a városban bicajozott egyet, és posztolt is az Instagram-oldalára egy képet. TV + SztárokOrigoMegmutatta szerelmét Tóth Vera: legalábbis egy részletet belőlehttp://www.life.hu/sztarok/20190202-megmutatta-szerelmet-toth-vera.htmlKörülbelül egy héttel ezelőtt mesélt arról először Tóth Vera, hogy újra boldog párkapcsolatban él, és akkoriban mondta el azt is, hogy úgy érzi, megérett az anyaságra. TV + SztárokOrigoTeljes absztinenciát fogadott Anne Hathaway a kisfia miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190127-teljes-absztinenciat-fogadott-anne-hathaway-szineszno-a-kisfia-miatt.htmlAnne Hathaway Ellen DeGeneres műsorában beszélt arról, hogy teljesen lemond az alkoholról, magyarul, egy pohárral sem fog meginni a következő 18 évben. TV + Sztárok--Pásztor Anna bevállalós fotókat posztolt mindkét várandósságárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190127-pasztor-anna-bevallalos-fotokat-posztolt-mindket-varandossagarol-instagram.htmlNéhány évvel ezelőtti várandóssága alatt is vállalt merész fotózást az Anna and the Barbies énekesnője, az extravagáns Pásztor Anna. TV + Sztárok--ValóVilág9: Elszabadult a pokol villában, Zsuzsu és Reni egymásnak estekhttp://www.life.hu/sztarok/20190127-elszabadult-a-pokol-villaban-zsuzsu-es-reni.htmlÚjra egymásnak estek az egykori nagy barátnők, Zsuzsu és Reni a ValóVilág-villában. Reni nyomdafestéket nem tűrően szapulta játékostársát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.