Arnold Schwarzenegger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Arnold Schwarzenegger Andy Vajna temetésére jött Magyarországra, ő is azok között volt, akik beszédet mondtak a búcsúztatón. Később a városban bicajozott egyet, és posztolt is az Instagram-oldalára egy képet.

"Az élet lényege az egyensúly, a 0 fok sem tántorít el a szokásos reggeli kerékpározásomtól, ahogy a fitnesz iránti hűségem sem akadályozhat meg abban, hogy ne zéró kalóriás, hanem valódi, finom süteményt egyek" – írta a fotóhoz.

Fotók 2003-ból: így festett akkoriban Rubint Réka és Schobert Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20190203-fotok-2003bol-igy-festett-akkoriban-rubint-reka-es-schobert-norbi.html2003-ból osztott meg képeket Rubint Réka, a rajongói pedig nem győzik dicsérni őt. TV + SztárokMegmutatta szerelmét Tóth Vera: legalábbis egy részletet belőlehttp://www.life.hu/sztarok/20190202-megmutatta-szerelmet-toth-vera.htmlKörülbelül egy héttel ezelőtt mesélt arról először Tóth Vera, hogy újra boldog párkapcsolatban él, és akkoriban mondta el azt is, hogy úgy érzi, megérett az anyaságra. TV + SztárokOrigoTeljes absztinenciát fogadott Anne Hathaway a kisfia miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190127-teljes-absztinenciat-fogadott-anne-hathaway-szineszno-a-kisfia-miatt.htmlAnne Hathaway Ellen DeGeneres műsorában beszélt arról, hogy teljesen lemond az alkoholról, magyarul, egy pohárral sem fog meginni a következő 18 évben. TV + Sztárok--Halottlátótól kért segítséget a meggyilkolása előtt VV Fannihttp://www.life.hu/sztarok/20190125-halottlatotol-kert-segitseget-meggyilkolasa-elott-vv-novozanszki-fanni.htmlNovozánszki Fannival való kapcsolatáról beszélt Kiss Kató halottlátó, akihez a fiatal lány gyakran látogatott el, hogy segítséget kérjen. TV + Sztárok--Vége Hosszú Katinka és Shane Tusup házasságánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190126-vege-hosszu-katinka-uszo-olimpikon-es-shane-tusup-hazassaganak.htmlVége a hónapok óta tartó hercehurcának, többé már semmi sem köti össze Hosszú Katinkát és Shane Tusupot. TV + Sztárok--A Fiumei úti temetőben, a 41-es művészparcellában temethetik el Andy Vajnáthttp://www.life.hu/sztarok/20190125-a-fiumei-uti-temetoben-a-41es-muveszparcellaban-temethetik-el-andy-vajnat.htmlCsütörtökön, Budapesten temetik el Andy Vajnát a Fiumei úti temetőben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.