Playboy Man of the Year Rubint Réka Schobert Norbert múzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka elárulta, férje volt az, aki kihozta belőle az igazi nőt. Mint mondja, Norbinak ő a múzsája.

A 2019-es Playboy Man Of The Year múzsa kategória jelöltjei közül Rubint Réka, Rujder Vivien és Tóth Gabi is elárulta, kit ihletne meg, mint a művészetek istennője.

Rubint Réka 16 év boldog házasság után férjét, Schobert Norbit inspirálja legszívesebben. A fitneszikon szerint egy nőnek szüksége van a visszajelzésekre, és a férfira, aki mellett ragyoghat.

Abban, hogy egy nő múzsa legyen, a férfinak nagyon nagy szerepe van. Én Norbi múzsája vagyok, és az is szeretnék maradni mindig. Nekem az a filozófiám, hogy egy nő a férfi mellett tud igazán ragyogni, ha egy nő nőnek érezheti magát, akkor tud mások számára energiát adni. A visszajelzés mindig nagyon fontos, ezt a férfitól várjuk, a férfinek akarunk tetszeni, őt akarjuk meghódítani. Norbitól minden órában kapok visszajelzést, nagyon szerencsésnek érzem magam, mindenkinek egy olyan társat kívánok az életben, mint ő” – mesélte Réka, akiről talán nem is gondolnánk, de nem mindig merte ennyire megmutatni gyönyörű alakját, férjének ebben is komoly szerepe volt. „Amikor megismerkedtünk, én hosszú, bő pulcsikban és farmerben jártam minden nap. Belőlem Norbi hozta ki a nőt, ő bújtatott ki a pulcsikból, ő készíttette az első fotósorozatot rólam, ami az első aerobikkazettám borítóján szerepelt. Miatta kezdtem el igazán ragyogni” – mondta el Rubint Réka.

Schobert Norbi és Rubint Réka Forrás: TV2

Tóth Gabi – Rubint Rékához hasonlóan – nagyon hálás, hogy párja, Krausz Gábor múzsája lehet, és minden nap inspirálhatja a séfet az alkotásban.

Szerencsés vagyok, hiszen közvetlen közelből élhetem meg nap mint nap azt, hogy szerelmem, Gábor múzsaként tekint rám. Többször is mondta már, hogy motiválom az alkotásban és ihletet adok neki. Igyekszem minden nap meghódítani a szívét, kedveskedni és nyugodt otthont teremteni számára, hogy arra koncentrálhasson, amiben olyan nagyszerű. Örülök, hogy ma már a séfekre is művészként gondolunk, ő is hatalmas tehetség, igyekszem inspirálni őt, új célok elérésére ösztönözni, a kreativitásában megerősíteni. Büszke vagyok rá, hogy egy ilyen csodás férfi tekint rám múzsájaként” – mondta el az énekesnő.

Tóth Gabi és Krausz Gábor Forrás:Krausz Gábor / Instagram

Rujder Vivien ma is mindennap múzsának érzi magát, amikor párjával töltheti idejét, de ha más korban élne, a legendás frontember, Freddie Mercury egyik legszebb dalát szerette volna megihletni.

Szívesen éltem volna a hetvenes, nyolcvanas években, hogy csak egyetlen Queen koncerten ott lehessek, Freddie Mercury felhívjon a színpadra és nekem énekelje a Love of my life című dalát. Tinédzserkoromban sokat álmodoztam erről, ez is egy igazi múzsapillanat lett volna. Szerencsére most sem panaszkodhatok, hiszen valódi múzsának érzem magam, amikor a kedvesem zongorán játszik nekem, énekel, én pedig táncolok neki” – mondta el a bájos színésznő.

Alicia Arden színésznő alul semmiben várta a Super Bowl-t - fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190204-alicia-arden-szineszno-alul-semmiben-varta-a-super-bowlt.htmlAlicia Arden színésznő nagyon szexi szerelésben várta a Super Bowl-t: bugyi nélkül terpsztett be. TV + Sztárok--Sztárok, akik miatt hihetünk az örök szerelemben: Tom Hanks és Meryl Streep is évtizedek óta házasokhttp://www.life.hu/sztarok/20190204-sztarok-akik-miatt-hihetunk-az-orok-szerelemben-tom-hanks-rita-wilson-meryl-streep.htmlŐk azok a sztárok, akik visszaadják az örök szerelembe vetett hitet. Hollywoodban ugyanis sajnos nagyon ritka, hogy egy házasság kiállja az idő próbáját. Az alábbi pároknak azonban sikerült az, amire mindenki vágyik: megtalálták a szerelmüket, és ki is tartottak egymás mellett. Ők bizonyítják, hogy igenis lehetséges a sírig tartó szerelem. TV + SztárokOrigoGalambos Boglárka és Hajdú Péter együtt buliztakhttp://www.life.hu/sztarok/20190204-galambos-boglarka-es-hajdu-peter-egyutt-buliztak.htmlBelevetette magát az éjszakába Hajdú Péter és Galambos Boglárka, Galambos Lajos lánya. Együtt buliztak, és úgy tűnik, hogy nem először. TV + SztárokOrigoSzavazz, szerinted ki a legcsinosabb a magyar sztáranyukák közül!http://www.life.hu/sztarok/20190204-szavazz-szerinted-ki-a-legcsinosabb-a-magyar-sztaranyukak-kozul.htmlA kisgyerekes sztáranyukák közül sokan megmutatták már magukat bikiniben, szerinted melyikük a legcsinosabb? TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Hunor és VV Zsuzsu a jakuzziban masszírozták egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20190204-valovilag-9-vv-hunor-es-vv-zsuzsu-a-jakuzziban-massziroztak-egymast.htmlVV Hunor és VV Zsuzsu egyre közelebb kerülnek egymáshoz: a jakuzziban nagyon összemelegedtek. TV + SztárokOrigoAz USNK csapata A Dal zsűrijének kemény kritikájáról nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20190204-az-usnk-csapata-a-dal-zsurijenek-kemeny-kritikajarol-nyilatkozott.htmlAz X-Faktor nyertesei, vagyis az USNK is megmérette magát A Dal elődöntőjében. Kemény kritikákat kaptak, a kommentelők szerint egyenesen megalázó, ahogy a zsűri bírálta őket. A bírák nem, a közönség viszont továbbjuttatta őket. A Life.hu-nak nyilatkoztak a fiatal zenészek A Dal stúdiójában. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.