jótékonyság Meghan Markle üzenet szexmunkás Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle egy jótékonysági akció keretén belül üzent a szexmunkásoknak.

Meghan Markle és Harry herceg a minap felkeresték a One 25 elnevezésű jótékonysági szervezetet. És ha már ott jártak, besegítettek egy kicsit a munkába: segélycsomagokat állítottak össze szexmunkásoknak.

A dolog pikantériája, hogy a hercegné a csomagba beletett banánokra tollal olyan biztató üzeneteket írt, mint a „különleges vagy” és „erős vagy” – számolt be róla a Telegraph.

Kopaszon fotózták Trokán Nórát http://www.life.hu/sztarok/20190204-kopaszon-fotoztak-trokan-norat.htmlTrokán Nóra nagyon érdekes fotózáson vett részt: a színésznő haja teljesen eltűnt. TV + Sztárok--VV Reni kiesése után találkozott Csokival: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190204-vv-reni-kiesese-utan-talalkozott-csokival.htmlVV Reni kiesése után a kamerák előtt találkozott villabeli szerelmével, Csokival. TV + SztárokOrigoRossz helyen parkolt Sebestyén Balázs, ezért elvontatták az autójáthttp://www.life.hu/sztarok/20190204-rossz-helyen-parkolt-sebestyen-balazs-ezert-elvontattak-az-autojat.htmlSebestyén Balázs autóját elvontatták, miután tilosban parkolt: mire véget ért a családi program, a kocsi már sehol sem volt. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoIsmert konyhafőnök Tóth Vera új párjahttp://www.life.hu/sztarok/20190204-ismert-konyhafonok-toth-vera-uj-parja.htmlKiderült, hogy ismert konyhafőnököt szeret Tóth Vera. TV + SztárokOrigoGisele Bündchen ezért szakított Leonardo DiCaprióvalhttp://www.life.hu/sztarok/20190203-gisele-bundchen-ezert-szakitott-leonardo-dicaprioval.htmlGisele Bündchen és Leonardo DiCaprio öt évig voltak egy pár, de a szakítás okáról mindeddig nem nagyon beszéltek. A modell most a Porter magazinnak elmondta, mi volt a probléma közöttük. TV + Sztárok--VV9: Adri bevallotta, hogy Zsut vagy Renit várja vissza a párbajrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190203-vv9-adri-bevallotta-hogy-zsut-vagy-renit-varja-vissza-a-parbajrol.htmlMost kiderül, hogy Adri szerint Zsuzsu vagy Reni érdemli meg jobban, hogy visszatérjen a villába. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.