Vajna Timi belefogyott a gyászba: egy jósnő segítségével beszélget elhunyt férjével

Forrás: Instagram/Vajna Timi -
Vajna Timi gyász Andy Vajna jósnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi egy jósnő segítségével kommunikál elhunyt férjével. Mint ismeretes, Andy Vajna janurás 20-án, otthonában hunyt el tragikus hirtelenséggel.

Ismerősök állítják, hogy Vajna Timi férje halála után teljesen összeomlott: 5 kilót fogyott, nem eszik, nem iszik és állandó felügyeletre roszul. Családja és barátai folyamatosan vele vannak, vigyáznak rá.

Mivel Timi fogékony a spiritulitásra, hisz abban is, hogy a lélek 49 napig a halál után még a Föld-szférában van, így kommunikálni lehet vele, bele lát az emberek gondolatiba és érzékeli őket.

Vajna Timi Forrás: Instagram/Vajna Timi

Egy jósnő segítsgével Timi is kommunikál elhunyt férjével.

"Timit mindig is érdekelte az ezotéria, a fájdalmát sem pszichológussal tárgyalja meg, hanem a családjával és a férjével. Bármennyire is furcsán hangzik. Elmondása szerint Andy halála után újra egymásra találtak, többször is beszélgettek, érezte a jelenlétét, és igyekszik abban a bizonyos negyvenkilenc napban mindent tisztázni, amit már nem volt lehetőségük megbeszélni. Jósnővel kel és fekszik, folyamatosan kártyát vet magának, és egyre jobban beleássa magát az ezotériába. Úgy hiszi, hogy a következő életükben még találkoznak a férjével, lesz dolguk egymással" - mesélte egy ismerős a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.