A Story Gálák történetének legnagyobb botrányai: visszatekintő

Medveczky Ilona Kiszel Tünde Story-gála Cseke Katinka Story Gála bombariadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén 20. alkalommal rendezik meg a Story Ötcsillag- és Érték-díj Átadó Gálát, ahol összegyűlik a magyar celebvilág színe-java. Reméljük, idén sem lesz hiány emlékezetes pillanatokból, az elmúlt években ugyanis bőven szolgáltattak beszédtémát a sztárok: veszekedések, esések és még bombariadó is volt a legnagyobb hazai celebpartin. A Life.hu, ahogyan minden évben, most is ott lesz a helyszínen, így ti sem maradtok le idén sem semmiről. Addig is lássuk az előző évek legbotrányosabb eseményeit, legabszurdabb pillanatait!

Medveczky Ilona 45 éves ruhájának botrányos története

Dívaként vonult be a 2017-es Story Gálára Medveczky Ilona egy merész ruhában, ám később kiderült, hogy nem ezt az öltözetet kellett volna viselnie a művésznőnek, hanem egy Pomozi Péter által készített darabot. A tervező a Story Gála után pár nappal a Facebookon fakadt ki, amiért Ilona nem az ő ruháját viselte. „Rengeteg pénzembe került ez a projekt. Rengeteg időbe és egy szerelem véget érésébe" – írta a többi között a csalódott tervező. A malőrről a művésznő is nyilatkozott.

Medveczky Ilona 2017-ben Forrás: Polyák Attila/Origo

Cseke Katinka nyilvánosan balhézott a párjával

Azt máig nem tudni, hogy min kapta fel a vizet Cseke Katinka a 2012-es Story Gálán, de nagy dologról lehetett szó, ha képes volt az egész celebvilág és újságírók szeme láttára ordítozni akkori párjával, Hassine-nal. Minden előzmény nélkül egyszer csak arra lett figyelmes a meglepett tömeg, hogy Katinka tajtékzik a táncparkett szélén a szerelmével, majd a vita az előcsarnokban folytatódott, amelynek végül a személyzet vetett véget.

Ismert rockzenész tolta le a nadrágját a kamerák előtt

Mindig kérdés, hogy a Story Gálán vajon el tudják-e engedni magukat a sztárok, nos, van olyan, akinek túlságosan is sikerült. Egy rockzenész megmozdulása tette mindenki számára felejthetetlenné és egy kicsit kínossá az estét. Az illető többet ivott a kelleténél, és miközben Nyári Károly a zongorajátékával kápráztatta el a közönséget, ő fogta magát, és letolta a nadrágját. Az illető tombolását az előtérben folytatta: negyedórás ordítozás után rátámadt a biztonsági őrökre, akik a lehető leghiggadtabban kezelték a részeg férfit. Hiába támadt rájuk ököllel, a biztonságiak nyugodtak maradtak, és végül sikerült távozásra bírni a rockert, akinek a kilétében ma sem vagyunk biztosak.

Nyári Károly zongorajátéka alatt egy rockzenész letolta a nadrágját Forrás: Polyák Attila/Origo

Bombariadóval indult a 2015-ös rendezvény

2015-ben egy bombariadó zavarta meg a Story-gálát, névtelen bejelentés miatt terelték ki a tömeget még a vacsora előtt. A celebek így kénytelenek voltak éhesen várakozni, míg a rendőrök kutyákkal átvizsgálták a helyszínt. Sokan méltatlankodtak a történtek miatt, és volt, aki elhagyta a helyszínt, mondván, inkább máshol vacsorázik.


És akik botrányt csaptak, amiért nem kaptak meghívást

Hiába a celebség, nem mindenki kap meghívást a gálára csak azért, mert ismert. 2015-ben Alekosz és Kiszel Tünde fakadtak ki azért, amiért nem jutott számukra hely a celebeseményen, 2016-ban pedig Baukó Évának kellett otthon maradnia. Egyikük sem hagyta persze szó nélkül az esetet: mindannyian vérig voltak sértve, amiért ki kellett hagyniuk a bulit.

Story Gála: az elmúlt évek legextrémebb történései: hatalmas eséstől a bombariadóighttp://www.life.hu/sztarok/20190205-storygala-az-elmult-evek-legextremebb-tortenesei-hatalmas-esestol-a-bombariadoig.htmlA celebvilág legnagyobb eseménye kétségkívül a minden év februárjában megtartott Story-gála, ahol már minden megtörtént a hatalmas eséstől a bombariadóig. TV + SztárokOrigoVastag Csaba a Golden Globe-on járt: Nicole Kidmannel interjúzotthttp://www.life.hu/sztarok/20190209-vastag-csaba-a-golden-globeon-jart-nicole-kidmannel-interjuzott.htmlVastag Csaba nem először járt a Golden Globe díjátadón, ahol a világ legnagyobb sztárjaival sétálgathatott a vörösszőnyeget. Csaba szelfizett többek közt Lady Gagával, Richard Gere-el, de interjúzott Nicole Kidmannel is. De hogy énekesént miként jutott a világsztárok közelébe és őszintén mit gondol róluk, a Life.hu-nak elmondta. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoA Story-gálák történetének legnagyobb botrányai: visszatekintőhttp://www.life.hu/sztarok/20190205-a-storygalak-tortenetenek-legnagyobb-botranyai.htmlIdén 20 alkalommal rendezik meg a Story Ötcsillag- és Érték-díj Átadó Gálát, ahol összegyűlik a magyar celebvilág színe-java. Reméljük idén sem lesz hiány emlékezetes pillanatokból, az elmúlt években ugyanis bőven szolgáltattak beszédtémát a sztárok: veszekedések, esések és még bombariadó is volt a legnagyobb hazai celebpartin. A Life.hu, ahogyan minden évben, most is ott lesz a helyszínen, így ti sem maradtok le idén sem semmiről. Addig is lássuk az előző évek legbotrányosabb eseményeit, legabszurdabb pillanatait TV + Sztárok--Janicsák Veca elmondta, hogyan vélekedik a Valentin-naprólhttp://www.life.hu/sztarok/20190209-janicsak-veca-elmondta-hogyan-velekedik-a-valentinnaprol.htmlJanicsák Vecát is beválasztották azon énekesek közé, akik megalkothatják Budapest dalát. Veca a Life.hu-nak elmondta, miért éppen a mozgás tematikáját fogja körbejárni. A Valentin nap közeledtével arról is beszélt, mennyire romantikus alkat, és hogy szerinte kell-e ünnepelni a szerelmesek napját. TV + Sztárok--Kitálalt egy bennfentes Naomi Campbell és Liam Payne titkos viszonyárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190203-kitalalt-egy-bennfentes-naomi-campbell-es-a-one-direction-enekese-liam-payne-titkos-viszonyarol.htmlNaomi Campbell a pletykák szerint már 2 hónapja randizgat a One Direction 25 éves énekesével, Liam Payne-nel. TV + Sztárok--VV9: Adri bevallotta, hogy Zsut vagy Renit várja vissza a párbajrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190203-vv9-adri-bevallotta-hogy-zsut-vagy-renit-varja-vissza-a-parbajrol.htmlMost kiderül, hogy Adri szerint Zsuzsu vagy Reni érdemli meg jobban, hogy visszatérjen a villába. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.