Harry herceg megváltozott: egy testbeszédszakértő elemezte a gesztusait

Forrás: AFP/Jason Dorday -
gesztus Meghan Markle viselkedés testbeszéd Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy testbeszédszakértő állítja, Harry herceg viselkedése egyre inkább megváltozik, minél inkább közeledik gyermeke születésének napja.

Harry herceg elvesztette korábbi lazaságát és láthatóan egyre feszültebbé válik – állítja Judi James testbeszédszakértő.

A nő szerint a herceg majd' kicsattant a boldogságtól, amikor elkezdett randizni Meghannal és még akkor is ez volt tapasztalható, amikor bejelentették, hogy gyermeket várnak. Ahogy azonban közeledik a nagy nap, amikor valóban édesapává válik, egyre inkább látszik rajta az aggodalom.

Vonásai abszolút tükrözik azt, hogy elkezdte érezni a felelősség súlyát. Többé már nem az a kisfiú, aki volt, sokkal inkább férfi és apa. Látható rajta az a fajta aggodalom, aki félti feleségét és születendő gyermekét. Sokszor finoman Meghan hátára teszi a kezét: ez a féltés jele” – nyilatkozta a szakértő a The Sunnak.

Harry herceg és Meghan Markle Forrás: AFP/Jason Dorday

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.