Már tudni lehet, mi nyílik Klapka György zálogházának helyén

2019.02.05. 17:40

Klapka György 2017-ben bekövetkezett halála óta kérdéses volt a legendássá vált zálogház sorsa. Az üzlethelyiséget felújítják, úgy tudni, étterem lesz a helyén. 

Szinte legendássá vált Klapka György Vámház körút 9. alatti zálogháza, melynek sorsa Klapka 2017-ben bekövetkezett halála óta kérdéses volt. 

A Ripost most kiszúrta, hogy az üzlethelyiséget felújítja új bérlője, ám eddig nem írták ki, hogy milyen üzlet nyílik majd ott. Megkérdeztek egy környéken lakót, tud-e valamit a helyiség sorsáról. 

„Mivel én is a körúton lakom, feltűnt a mozgolódás a zálogház körül. Majdnem minden nap láttam az építőmunkásokat, akik délután öt óráig, megfeszített munkatempóban húzzák az igát. Egyszer, mikor lejárt a műszak, odaléptem hozzájuk, és megkérdeztem, mi lesz a zálogház helyén” – mesélte a lapnak a környékbeli, aki azt is elárulta, úgy tudni, kínai étterem lesz a Vámház körút 9. alatt. 

Klapka György zálogházának helyén egy étterem nyílhatFotó: Nagy Attila [origo]

 

Kapcsolódó cikkek
VV Reni és Csoki megegyeztek: randizgatni fognak

VV Reni a kamerák előtt faggatta ki Csokit, hogyan alakult az élete a kiesése után. Elsősorban arra volt kíváncsi, a fiúnak volt-e azóta valakije...

Megrendítő fotót posztolt Emiliano Sala nővére

Az eltűnt labdarúgó, Emiliano Sala nővére szívszorító fotót posztolt a közösségi oldalra.

Klapka Györgyzálogházétteremkínai étteremfelújítás