Pintér Tibor érvénytelen útlevéllel indult Thaiföldre: nem engedték felszállni

Thaiföld Pintér Tibor Ilyés Jenifer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibornak mindig akad valami gondja, ez a thaiföldi utazásuk során is beigazolódott. Természetesen nem tudtak problémamentesen eljutni az országba. A színész elárulta, mi volt a baj.  

Pintér Tibor hazatért a thaiföldi kiruccanásáról, amit persze nagyon élveztek, de nem úszták meg problémamentesen. A színész a Fem3 Caféban árulta el, milyen akadályba is ütköztek már az utazásuk legelején.

Pintér Tibor érvénytelen útlevéllel indult Thaiföldre Forrás: TV2

Odaértünk az utolsó ponthoz, ahol az útlevelet nézik, és a rendőrgyerek nagyon lapozgatta. Na, akkor már kezdtem valamit gyanítani,

Visszafordítottak, és az aznap délutáni géppel tudtunk elmenni. Elbuktuk a teljes repülőjegyet"

Cinthya Dictator depressziójáról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20190206-cinthya-dictator-depressziojarol-vallott.htmlCinthya Dictator nem akarja tabuként kezelni a depresszióját és azt sem, hogy pszichiátrián járt. Szerinte így is sokan vannak, akik ezt nem veszik komolyan. TV + SztárokOrigoEljegyezték Jennifer Lawrence-thttp://www.life.hu/sztarok/20190206-eljegyeztek-jennifer-lawrencet.htmlHamarosan férjhez megy Jennifer Lawrence, kedvese ugyanis eljegyezte a színésznőt. TV + Sztárok--Karmikus karkötő védi Németh Kristófot és feleségét, Zitáthttp://www.life.hu/sztarok/20190206-karmikus-karkoto-vedi-nemeth-kristofot-es-feleseget-zitat.htmlNemcsak gyűrű, hanem egy karkötő is összeköti jelképesen Németh Kristófot és feleségét, Zitát. TV + SztárokOrigoHajléktalanként él ma a 80-as évek sztármodellje, Nastasia Urbanohttp://www.life.hu/sztarok/20190206-hajlektalankent-el-ma-a-80as-evek-sztarmodellje-nastasia-urbano.htmlHajléktalanként él ma a 80-as évek egyik legkedveltebb modellje, Nastasia Urbano. TV + SztárokOrigoOszter Sándor újra bíróság elé áll a befolyással üzérkedés miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190206-oszter-sandor-ujra-birosag-ele-all-a-befolyassal-uzerkedes-miatt.htmlÚjra bíróság elé kell állnia Oszter Sándornak a befolyással üzérkedés ügyében. Ugyan tavaly júniusban felmentő ítéletet kapott, de hamarosan másodfokon folytatódhat a tárgyalás. TV + Sztárok--Axl Rose plasztikával harcol az öregedés ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20190206-axl-rose-plasztikaval-harcol-az-oregedes-ellen.htmlAxl Rose sem tud méltósággal megöregedni: betöltötte az 57. életévét, de arca lehetetlenül sima, és nem áll jól neki. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.