Sári Évi megmutatta, milyen, amikor teljesen átváltozik egy szerep kedvéért

szerep Mamma Mia Sári Évi átváltozás külső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Általában szőke hajjal láthatjuk a színésznő-énekesnő Sári Évit. Most azonban megmutatta, milyen, amikor teljesen átváltozik egy szerep kedvéért. Te felismernéd így?

A Sztárban sztár című műsorban láthatták legutóbb a tévénézők Sári Évi színész-énekesnőt. A legtöbben szőke hajkoronájáról ismerik, ám most megmutatta, hogyan fest barna parókában és szemüvegben.

Sári Évi jelenleg a Mamma Mia című musicalban alakítja Rosie néni karakterét, ennek köszönhető a radikális váltás. Mindenesetre ez a külső is nagyon jól áll neki. Te felismernéd, ha így találkoznál vele az utcán?

Kitartanak a szponzorok Curtis melletthttp://www.life.hu/sztarok/20190206-kitartanak-a-szponzorok-curtis-mellett-elvono.htmlKitartanak a szponzorok az elvonón gyógyuló Curtis mellett. TV + Sztárok--Brad Pitt és Angelina Jolie hetente többször is találkoznak egymássalhttp://www.life.hu/sztarok/20190206-brad-pitt-es-angelina-jolie-hetente-tobbszor-is-talalkoznak-egymassal.htmlA viharosan kezdődő válásuk békésebb mederben folytatódik: állítólag hetente többször is találkozik az egykori házaspár, és megpróbálják nyugodtan rendezni a helyzetüket. TV + SztárokAFPLiptai Claudia újra a cukrászattal foglalkozik most, hogy nem tévézikhttp://www.life.hu/sztarok/20190206-liptai-claudia-ujra-a-cukraszattal-foglalkozik-most-hogy-nem-tevezik.htmlLiptai Claudia élete teljesen másként zajlik, hiszen a tévé már nincs képben. Elárulta, mivel tölti az idejét most. TV + SztárokOrigoVV Reni elárulta: kiesése után is szerelmes Csokiba, akivel az érzés kölcsönöshttp://www.life.hu/sztarok/20190206-vv-reni-elarulta-kiesese-utan-is-szerelmes-csokiba-akivel-az-erzes-kolcsonos.htmlVV Reni VV Zsuzsuval való párbajában alulmaradt, így ő már a való életből figyeli a villabéli történéseket. A fiatal táncoslány Csokival való kapcsolatáról mesélt. TV + SztárokOrigoVajna Timi jósnő barátnője elárulta, hogy az özvegy retteg a jövőtőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190206-vajna-timi-josno-baratnoje-elarulta-hogy-az-ozvegy-retteg-a-jovotol.htmlMint ismeretes, január 20-án tragikus hirtelenséggel, otthonában érte a halál a világhírű magyar producert, Andy Vajnát. Felesége, Timi hetekkel a tragédia után is sokkos állapotban van. Jósnő barátnője mesélt. TV + Sztárok--Egy férfi azt állítja, tinédzserkorában Michael Jackson análisan erőszakolta meg (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190205-egy-ferfi-allitja-tinedzserkoraban-michael-jackson-analisan-eroszakolta-meg.htmlKitálalt Michael Jackson állítólagos áldozata: elmondása szerint 14 éves volt, amikor Jacko análisan megerőszakolta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.