Vajna Timi jósnő barátnője elárulta, hogy az özvegy retteg a jövőtől

Forrás: Instagram/timeavajna -
Vajna Timi barátnő gyász Andy Vajna jósnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ismeretes, január 20-án tragikus hirtelenséggel, otthonában érte a halál a világhírű magyar producert, Andy Vajnát. Felesége, Timi hetekkel a tragédia után is sokkos állapotban van. Jósnő barátnője mesélt.

Vajna Timi képtelen feldolgozni a férje halálát: rettenetesen lefogyott, nem eszik, nem iszik, folyamatos felügyeletre szorul, és éjjel-nappal a férje fotóit nézegeti. Közösségi oldalaira is folyamatosan Andy Vajnáról posztol.

Forrás: Instagram/timeavajna

Timiben családja mellett a jósnő barátnője tartja a lelket, akivel a Damu Rolanddal történt eseményeket is együtt dolgozták fel. Hosszú évek óta barátok, és az özvegy maradéktalanul bízik benne.

Baranyai Rozi a spirituális világban is segíti Timit, aki a Blikknek elmesélte, milyen állapotban van az özvegy.

"Nekem tíz évvel ezelőtt halt meg a párom. Egy hónapig még a szobát sem voltam képes elhagyni. Érezni szerettem volna a jelenlétét. Mindenkor, mindenütt őt kerestem, teljesen össze voltam törve, önkívületi állapotba kerültem. Ehhez képest Timi sziklaszilárdan viseli a történteket, de félek, nem sokáig. Szerintem most még sokkos állapotban van, a rengeteg teendő lefoglalja, de amint megszűnnek körülötte az elrendeznivalók, és tudatosul benne, hogy Andy nem jön haza többé, egyszerre minden fájdalom rá fog zúdulni. Most úgy látom, hogy még a múltba kapaszkodik, nem véletlenül nézegeti állandóan a közös képeiket és a férje fotóit. Képtelen elengedni őt, folyamatos harcot vív önmagával, a jelennel, és egyelőre még retteg a beláthatatlan jövőtől" - mesélte Rozi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.