Rabosították Törtei Takács Krisztát, mert azt hitték, jogtalanul használja a rokkantkártyát

műsorvezető Törtei Takács Kriszta rokkantkártya rádiós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rabosították a Klub Rádió műsorvezetőjét, Törtei Takács Krisztát, a rendőrök ugyanis azt hitték, jogtalanul használja a rokkantkártyát.

Törtei Takács Kriszta a minap gyógytornára vitte 30 esztendős súlyosan autista és értelmi fogyatékos fiát. Autóját leparkolta és kitette rá a mozgáskorlátozottak igazolványát. Másfél óra múlva visszament a kocsihoz, és akkor váratlanul odalépett hozzá két rendőr.

A rendőrök igazoltatták, és arra kérték a műsorvezetőt, hogy mutassa meg a fiát, hogy bizonyítsa, jogosan használja a kártyát. Ő azonban nem tette ezt meg, mondván, nem szeretné megzavarni a gyógytornát és a fia egyébként is pánikrohamot kaphat.

A rádiós az RTL Klubnak elmondta, ezt követően bevitték a rendőrkapitányságra és állítása szerint rabosították. Elvették a kártyáját és a telefonját is. Órákon át várakoztatták, mosdóba sem mehetett. Közben nagyon aggódott, mi lehet a fiával...

Végül hat óra múlva elengedték, közokirat-hamisítás miatt eljárást indítottak ellene.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.