Vasvári Vivien agysebésznek készült gyerekkorában

Forrás: Vasvári Vivien/Instagram -
Vasvári Vivien szívsebész gyermekkor agysebészet sport atlétika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Feleségek luxuskivitelben című műsorban ismerhette meg az ország Vasvári Vivient, azaz Luxus Vivit. A fiatal anyuka atletizált, ám most elárulta, hogy gyerekként az orvosi pálya érdekelte. 

„Igazából agysebész vagy szívsebész szerettem volna lenni, de mivel az atlétikában igazán sikeres voltam, ezért maradtam azon a pályán” – tette közzé Instagram-oldalán Vasvári Vivien. A bejegyzést a Bors szúrta ki. Ezután felkeresték a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert kétgyermekes édesanyát, hogy megkérdezzék, miért gondolt épp ezekre a komoly hivatásokra.

Vasvári Vivien agysebész szeretett volna lenni gyerekkorában Forrás: Vasvári Vivien/Instagram

„Nem tudom, honnan jött a gondolat, nekem valahogy kisgyerekként annyira evidens volt, hogy olyan szakmát szeretnék, amiben segíthetek másokon. Otthon sokat játszottam a saját tárgyaimmal, eszközeimmel, legtöbbször orvososat” – mesélte Luxus Vivi, akinek 10 éves korában csöppent az életébe az atlétika, és ebben találta meg a számításait.

Mint mondta: szeretné, ha kislánya, Ariana is érdeklődne a sportok iránt, de egyelőre az olyan lányos dolgok foglalkoztatják, mint a ruhák és a smink.

Palácsik Lilla állítja, felkérték a Story-gála fotózására, majd visszamondták a munkáthttp://www.life.hu/sztarok/20190207-palacsik-lilla-allitja-felkertek-a-story-gala-fotozasara-majd-visszamondtak.htmlPalácsik Lilla állítása szerint visszamondták a felkérését a Story-gálára, ahol fotósként dolgozott volna. TV + SztárokOrigoSárosdi Lillától több kollégája is elfordult a Marton László-ügy kirobbanása óta http://www.life.hu/sztarok/20190207-sarosdi-lillatol-elfordult-tobb-kollegaja-is-a-marton-laszlo-ugy-kirobbanasa-ota.htmlSárosdi Lilla nem lepődött meg Marton László visszatérésén. A színésznő elárulta, a botrány kirobbanása óta több kollégája egyáltalán nem keresi. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs Az utolsó vacsorához hasonlította a stábfotójukathttp://www.life.hu/sztarok/20190207-sebestyen-balazs-az-utolso-vacsorahoz-hasonlitotta-stabfotojukat.htmlStábvacsorán vettek részt Sebestyén Balázsék, az ott készült fotó pedig kísértetiesen hasonlított Az utolsó vacsora című festményhez. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoCsongrádi Kata szerint néhai férje, S. Nagy István odafentről vigyáz ráhttp://www.life.hu/sztarok/20190207-csongradi-kata-szerint-nehai-ferje-s-nagy-istvan-odafentrol-vigyaz-ra.htmlKomoly autóbalesete volt Csongrádi Katának, S. Nagy István özvegyének, de mindenki sérülés nélkül megúszta. Sokak szerint ez annak köszönhető, hogy S. Nagy István odafentről vigyáz rá. TV + SztárokOrigo7+1 ajándékötlet Valentin-napra: így varázsold el párodathttp://www.life.hu/sztarok/20190207-ajandekotlet-valentin-nap.htmlHamarosan itt a Valentin-nap, a szerelem ünnepe. Bár a mindent elöntő szívecskeáradatban könnyű csak legyinteni egyet erre az ünnepre, mégis jó alkalom lehet ez arra, hogy egy kis odafigyeléssel elkényeztessük kedvesünket. És hogy mivel? Mutatjuk! TV + SztárokBochkor Gábor pár évet szeretne külföldön töltenihttp://www.life.hu/sztarok/20190207-bochkor-gabor-par-evet-szeretne-kulfoldon-tolteni.htmlBochkor Gábor korábban saját tévéműsorában beszélt terveiről, és kiderült, hogy külföldi élet is szerepel a bakancslistáján. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.