Curtis kedvese posztolt a rapper állapotáról

Forrás: Insatgram/Curtis -
drog elvonókúra Majka rapper Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetekig tartó elvonókúrára ment Curtis, miután beismerte, hogy drogproblémái vannak. Most kedvese, Kriszti posztolt az állapotáról.

Hamarosan vége Curtis elvonókúrájának, amelyre azután vonult be, hogy beismerte, valóban drogproblémái vannak. Majkával való szakítása után még tagadta, hogy bármi baja lenne, de hetekkel ezelőtt úgy döntött, hogy elég volt.

Szponzorai kitartanak mellette, várják vissza a zenei életbe. A Nők Lapja Café azt írja, hogy Curtisnek környezetváltozásra lesz szüksége, így kedvese, Kriszti átalakította a lakását is. Közösségi oldalára pedig azt is kiposztolta, hogy a rapper jól van, hamarosan vége az elvonókúrának.

Curtist várja haza kedvese Forrás: Insatgram/Curtis

Náray Tamás divattervező, író külföldre megy, új életet kezdhttp://www.life.hu/sztarok/20190208-naray-tamas-divattervezo-iro-kulfoldre-megy-uj-eletet-kezd.htmlEladta műtermét és a benne lévő holmikat is Náray Tamás. Facebook-posztjában közölte, hogy külföldre költözik, és egy új könyvet is tervez, mely a márka történetéről szól majd. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoÍgy él most Geszler Dorottyahttp://www.life.hu/sztarok/20190208-igy-el-most-geszler-dorottya.htmlGeszler Dorottya az utóbbi időben pilatesoktatóként tevékenykedik. Emellett gyakran látogatja meg nagylányát, Laurát, aki a madridi egyetemen tanul. TV + Sztárok--Könnyeivel küszködve búcsúzott el Ada a Music FM-tőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190208-konnyeivel-kuszkodve-bucsuzott-el-ada-a-music-fmtol.htmlAda tavaly nyáron köszönt el a Music FM-től, és őt is megérintette, hogy éjfélkor megszűnt a rádió. TV + SztárokOrigoMegható üzenettel búcsúzott a Music FM: bíznak a folytatásbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190208-meghato-uzenettel-bucsuzott-a-music-fm-biznak-a-folytatasban.htmlCsütörtökön elhallgatott a Music FM, de a rajongók és a vezetőség is reméli, hogy lesz folytatás. Megható üzenettel búcsúztak. TV + SztárokOrigoPirner Alma bikiniben villantott eszméletlen dekoltázsthttp://www.life.hu/sztarok/20190208-pirner-alma-bikiniben-villantott-eszmeletlen-dekoltazst.htmlA reggeli kávézás örömeiről akart egy képet posztolni Pirner Alma, ám szinte senki nem nézte a kávéját. TV + Sztárok--Rózsa György a közösségi oldalakon bókol az ismert magyar színésznőknekhttp://www.life.hu/sztarok/20190208-rozsa-gyorgy-a-kozossegi-oldalakon-bokol-az-ismert-magyar-szinesznoknek.htmlRózsa György 71 évesen is tartja a lépést a fiatalokkal: igen aktív a közösségi oldalakon. Egyik kedvenc időtöltése, hogy az interneten bókoljon az általa igen nagyra becsült magyar színésznőknek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.