tévés oktató pilates Geszler Dorottya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Geszler Dorottya az utóbbi időben pilatesoktatóként tevékenykedik. Emellett gyakran látogatja meg nagylányát, Laurát, aki a madridi egyetemen tanul.

Nagyjából tíz évvel ezelőtt tűnt el a képernyőről Geszler Dorottya. A 48 esztendős népszerű tévés azóta pályát váltott és pilatesoktató lett.

Több mint tíz éve kezdtem el a pilatesszel komolyabban foglalkozni. Sokan tudják rólam, hogy a Balettintézetben végeztem, ahol táncpedagógusi képesítést szereztem. Ez a mozgásforma kapcsolódik a tánckultúrához, és mondhatom, fontos része az életemnek. Heti rendszerességgel tartok foglalkozásokat, sokszor hívnak sportrendezvényekre is órát, előadást tartani, különböző televíziós műsorokba vendégnek. Bár az lenne az igazi, ha én magam vezethetnék valamilyen magazin- vagy beszélgetős műsort” – mesélte a BEST magazinnak.

Geszler Dorottya magánéletéről nem lehet sokat tudni, csupán annyit, hogy 2002-ben elvált. Lánya, Laura már 23 esztendős és Madridban jár egyetemre. Nagyon szoros a kapcsolatuk.

Olyanok vagyunk, mint a barátnők. Laura komoly lány, precízen tervezi a jövőjét, de szerencsére megvan benne az egyetemistákra jellemző bohémság is. Napi kapcsolatban vagyunk. (...) Büszke vagyok rá, és csak annyira féltem őt, amennyire egy anyának muszáj. Többször voltam nála, bejártuk együtt Madridot.”

Könnyeivel küszködve búcsúzott el Ada a Music FM-tőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190208-konnyeivel-kuszkodve-bucsuzott-el-ada-a-music-fmtol.htmlAda tavaly nyáron köszönt el a Music FM-től, és őt is megérintette, hogy éjfélkor megszűnt a rádió. TV + SztárokOrigoMegható üzenettel búcsúzott a Music FM: bíznak a folytatásbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190208-meghato-uzenettel-bucsuzott-a-music-fm-biznak-a-folytatasban.htmlCsütörtökön elhallgatott a Musci FM, de a rajongók és a vezetőség is reméli, hogy lesz folytatás. Megható üzenettel búcsúztak. TV + SztárokOrigoPirner Alma bikiniben villantott eszméletlen dekoltázsthttp://www.life.hu/sztarok/20190208-pirner-alma-bikiniben-villantott-eszmeletlen-dekoltazst.htmlA reggeli kávézás örömeiről akart egy képet posztolni Pirner Alma, ám szinte senki nem nézte a kávéját. TV + Sztárok--Rózsa György a közösségi oldalakon bókol az ismert magyar színésznőknekhttp://www.life.hu/sztarok/20190208-rozsa-gyorgy-a-kozossegi-oldalakon-bokol-az-ismert-magyar-szinesznoknek.htmlRózsa György 71 évesen is tartja a lépést a fiatalokkal: igen aktív a közösségi oldalakon. Egyik kedvenc időtöltése, hogy az interneten bókoljon az általa igen nagyra becsült magyar színésznőknek. TV + Sztárok--Iszak Eszter eszméletlen alakot villantott fürdőruhábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190208-iszak-eszter-eszmeletlen-alakot-villantott-furdoruhaban.htmlBikinit húzott a hóesésben Iszak Eszter, ugyanis egy aquaparkban fotózták a csinos a modellt. Gyönyörű alakot villantott a kameráknak. TV + Sztárok--Nehéz döntést hozott meg Vajna Tímea: teljesíti Andy akaratáthttp://www.life.hu/sztarok/20190208-nehez-dontest-hozott-meg-vajna-timea-teljesiti-andy-akaratat.htmlA Blikk után a hot! magazin is arról értesült, hogy Andy Vajna hamvait az özvegye, Vajna Tímea hamarosan Los Angelesbe viszi, hogy a Westwood Village temetőben is eltemessék. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.