Így él most Geszler Dorottya

2019.02.08. 18:00

Geszler Dorottya az utóbbi időben pilatesoktatóként tevékenykedik. Emellett gyakran látogatja meg nagylányát, Laurát, aki a madridi egyetemen tanul.

Nagyjából tíz évvel ezelőtt tűnt el a képernyőről Geszler Dorottya. A 48 esztendős népszerű tévés azóta pályát váltott és pilatesoktató lett.

Több mint tíz éve kezdtem el a pilatesszel komolyabban foglalkozni. Sokan tudják rólam, hogy a Balettintézetben végeztem, ahol táncpedagógusi képesítést szereztem. Ez a mozgásforma kapcsolódik a tánckultúrához, és mondhatom, fontos része az életemnek. Heti rendszerességgel tartok foglalkozásokat, sokszor hívnak sportrendezvényekre is órát, előadást tartani, különböző televíziós műsorokba vendégnek. Bár az lenne az igazi, ha én magam vezethetnék valamilyen magazin- vagy beszélgetős műsort” – mesélte a BEST magazinnak.

Geszler Dorottya magánéletéről nem lehet sokat tudni, csupán annyit, hogy 2002-ben elvált. Lánya, Laura már 23 esztendős és Madridban jár egyetemre. Nagyon szoros a kapcsolatuk.

Olyanok vagyunk, mint a barátnők. Laura komoly lány, precízen tervezi a jövőjét, de szerencsére megvan benne az egyetemistákra jellemző bohémság is. Napi kapcsolatban vagyunk. (...) Büszke vagyok rá, és csak annyira féltem őt, amennyire egy anyának muszáj. Többször voltam nála, bejártuk együtt Madridot.”

Geszler Dorottyaoktatótévéspilates