Náray Tamás divattervező külföldre megy, új életet kezd

divattervező külföld művész költözés író Náray Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eladta műtermét és a benne lévő holmikat is Náray Tamás. Facebook-posztjában közölte, hogy külföldre költözik, és egy új könyvet is tervez, amely a márka történetéről szól majd.

„Ma kiürült az eddigi életünk utolsó helyszíne, pár nap múlva az új tulajdonos építészei birtokba veszik a területet. Megható volt, mert mindent vittek, ami az ide jövő embereket rám, ránk, a márkára emlékeztette. Még az ikonikus rózsacsokrot is” – írja Facebook-bejegyzésében Náray Tamás divattervező, író, aki meglepő bejelentést tett.

„De nem kell búcsúzni, hiszen ahogy mondani szoktam, amíg élünk, bármi megtörténhet. Ezúttal új országban, új utakon, ami vélhetőleg semmiben sem emlékeztet majd a múltra” – folytatta Náray, aki a jelek szerint külföldre költözik.

Azt is elárulta, egy ideje már egy új könyv fejezeteinek vázlatain gondolkodik. „Születőben a Zarah-trilógia harmadik kötete. De most nem arról akarok írni. 'Volt egyszer egy varrodám...' lesz a mű címe, ami a NARAY TAMAS márka története. Egy munkával töltött negyed század krónikája” – fejtette ki a divattervező. Azt is elárulta, hogy képek és rajzok színesítik majd a könyvet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.