Pécsi Ildikó rendőrökkel lakoltathatja ki a saját unokáját

kilakoltatás Pécsi Ildikó Pártos Csilla lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május elsején rendőri segítséggel lakoltathatja ki az unokáját Pécsi Ildikó. Csaba azonban nem ijedt meg, nincs szándékában kiköltözni a budai házból.

Csaba május elsején a lakásban fogja várni a nagymamáját, annak ügyvédjét és a rendőröket is – írja a Bors. A fiú nagyon kíváncsi arra, hogy a saját nagyanyja tényleg utcára teszi-e.

Pécsi Ildikó és volt menye, Pártos Csilla évek óta pereskedik egy budai lakás miatt. Az Ítélőtábla a színésznőnek adott igazat, Pártosnak el kellett hagynia addigi otthonát, de Csaba, az unoka maradt. Április 30-án jár le a kilakoltatási moratórium, ezután következhet a kényszerkilakoltatás.

„Egyre nehezebben viselem ezt a helyzetet. A bírósági tárgyalásokra már csak a párom és egyben ügyvédem, Dániel megy engem képviselve, de mint édesanya, kutya kötelességem ott lenni a kilakoltatásnál a fiam mellett” – mondta Pártos a lapnak, aki azt is elárulta, hogy a fia miért maradt a lakásban. „Huszonegy éves, tanácsot adhatok, de helyette nem dönthetek. Véleményem szerint elmegy a végéig. Kíváncsi rá, hogy tényleg megteszik-e vele. Ha igen, akkor emelt fővel fogja ezt is végigcsinálni.”

Pártos Csilla azt állítja, hogy egykori férje, Pécsi Ildikó fia minden vagyonukat elajándékozta. De bízik benne, hogy egyszer pont kerül ennek az ügynek a végére és egymás szemébe tudnak nézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.