Így üdvözölték a Music FM-ről átkapcsolókat Sebestyén Balázsék

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv -
Music Fm Rádió 1 Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtök éjfélkor elnémult a Music FM csatornája, így Bochkor Gáborral az élen az Önindító csapata is elköszönt egy időre a hallgatóktól. Az "átkapcsolókat" Sebestyén Balázsék másnap a Rádió 1-en viccesen köszöntötték, ám azt hangsúlyozták, hogy mielőbbi visszatérést kívánnak a riválisoknak. 

"Lesz majd egy picit fura fájdalom az arcotokban, egy kis izomhúzódás holnap. Nem kell megijedni, ezt úgy hívják, humor, amitől elszoktatok. Ne ostorozzátok magatokat, ha fel-felröhögtök, tudjuk, hogy kemény időket éltetek át" – vágta oda hatalmas kacajok közepette a konkurencia rajongóinak Balázs, Feri és Jani, akik ezután platformot adtak arra, hogy a régi hallgatóik üzenjenek a Music FM-ről jött újaknak, majd a konkurensek is válaszoljanak a régi motorosoknak, írja a Bors.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.