Story Gála 2019: Berki Krisztián Mazsival és szívvel a mellkasán jelent meg

fashion week Story Gála 2019 Katona Renáta Berki Mazsi ruha Story Gála Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián és felesége, Mazsi sem hagyta ki a 20. Story Gálát a Szépművészeti Múzeumban. Mazsi hatalmas fülbevalóval, Berki pedig szívvel a mellkasán érkezett.

A 20. Story Gálán mulatott Berki Krisztián és felesége, Berki Mazsi is. A pár nemrégiben érkezett haza a Maldív-szigetekről, ahol újra összeházasodtak.

A gálán Mazsi, azaz Berki Renáta egy lilás árnyalatú ruhát viselt hatalmas, hosszú fülbevalóval. Berki Krisztián pedig valamiért díszzsebkendő helyett egy szívecskét tett a mellkasa bal oldalára.

Berki Krisztián és Mazsi a 20. Story Gálán Forrás: Polyak Attila/Origo

Story Gála 2019: Yvonne Dederick és lánya, Mardoll nem veszik félvállról a pózolásthttp://www.life.hu/sztarok/20190209-story-gala-2019-yvonne-dederick-es-lanya-mardoll-nem-veszik-felvallrol-a-pozolast.htmlLányával érkezett a 20. Story Gálára Yvonne Dederick. Készítettek is egy közös képet, de nem elégedtek meg a szokásos egymás mellett mosolygással. TV + Sztárok--Story Gála 2019: Geszti Péter meglepően őszinte viccel nyitotthttp://www.life.hu/sztarok/20190209-story-gala-2019-geszti-peter-meglepoen-oszinte-viccel-nyitott.htmlDés Lászlónak adta át az Érték-díjat a 20. Story Gálán Geszti Péter, aki egy ütős viccel nyitotta sorait. TV + Sztárok--Story Gála 2019: Rúzsa Magdi is megjelent egy briliáns ruhábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190209-story-gala-2019-ruzsa-magdi-is-megjelent-egy-brilians-ruhaban.htmlHosszú idő után először újra megjelent a Story Gálán Rúzsa Magdi énekesnő, aki beragyogta a Szépművészeti Múzeumot. TV + SztárokOrigoÁtadták a 2019-es Story Gála-díjakathttp://www.life.hu/sztarok/20190209-atadtak-a-2019es-story-gala-dijakat.htmlA 2019-es Story Gálán az alábbiakat díjazták: TV + Sztárok--Story Gála 2019: Pintér Tibor új kedvesével, Ilyés Jeniferrel érkezetthttp://www.life.hu/sztarok/20190209-story-gala-2019-pinter-tibor-uj-kedvesevel-ilyes-jeniferrel-erkezett.htmlPintér Tibor a tavalyi Story Gálán mutatta be akkori kedvesét, Rubos Friderikát. Most, a 20. gálára azonban már új szerelmével, Ilyés Jeniferrel érkezett. Meglepő ruhakölteményben jelentek meg a rendezvényen. TV + Sztárok--Story Gála: megmutatta új szerelmét Kiskeró exe, Dancs Annamarihttp://www.life.hu/sztarok/20190209-story-gala-megmutatta-uj-szerelmet-kiskero-exe-dancs-annamari.htmlDancs Annamari új kedvesével jelent meg szombaton a Story Gálán. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.