Vastag Csaba a Golden Globe-on járt: Nicole Kidmannel interjúzott

Vastag Csaba Nicole Kidman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vastag Csaba nem először járt a Golden Globe-díjátadón, ahol a világ legnagyobb sztárjaival sétálgathatott a vörös szőnyegen. Csaba szelfizett többek közt Lady Gagával, Richard Gere-rel, de interjúzott Nicole Kidmannel is. De hogy énekesként miként jutott a világsztárok közelébe, és őszintén mit gondol róluk, a Life.hu-nak elmondta.
Janicsák Veca elmondta, hogyan vélekedik a Valentin-naprólhttp://www.life.hu/sztarok/20190209-janicsak-veca-elmondta-hogyan-velekedik-a-valentinnaprol.htmlJanicsák Vecát is beválasztották azon énekesek közé, akik megalkothatják Budapest dalát. Veca a Life.hu-nak elmondta, miért éppen a mozgás tematikáját fogja körbejárni. A Valentin nap közeledtével arról is beszélt, mennyire romantikus alkat, és hogy szerinte kell-e ünnepelni a szerelmesek napját. TV + Sztárok--Közleményt adott ki szerelmével kapcsolatban Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20190207-kozlemenyt-adott-ki-szerelmevel-kapcsolatban-toth-vera-enekesno.htmlMagánéletének megóvása miatt nem fog új szerelméről nyilatkozni Tóth Vera, erről közleményt tett közzé közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoA Story-gálák történetének legnagyobb botrányai: visszatekintőhttp://www.life.hu/sztarok/20190205-a-storygalak-tortenetenek-legnagyobb-botranyai.htmlIdén 20 alkalommal rendezik meg a Story Ötcsillag- és Érték-díj Átadó Gálát, ahol összegyűlik a magyar celebvilág színe-java. Reméljük idén sem lesz hiány emlékezetes pillanatokból, az elmúlt években ugyanis bőven szolgáltattak beszédtémát a sztárok: veszekedések, esések és még bombariadó is volt a legnagyobb hazai celebpartin. A Life.hu, ahogyan minden évben, most is ott lesz a helyszínen, így ti sem maradtok le idén sem semmiről. Addig is lássuk az előző évek legbotrányosabb eseményeit, legabszurdabb pillanatait TV + Sztárok--Apjáról, Michael Schumacherről beszélt fia, Mickhttp://www.life.hu/sztarok/20190203-apjarol-michael-schumacherrol-beszelt-fia-mick.htmlMeglepő nyíltsággal beszélt édesapjáról, a hétszeres Forma–1-es világbajnokról a fia, Mick. Elmondta, milyen egy sportolólegenda gyermekének lenni. TV + SztárokAFPApjáról, Michael Schumacherről beszélt fia, Mickhttp://www.life.hu/sztarok/20190203-apjarol-michael-schumacherrol-beszelt-fia-mick.htmlMeglepő nyíltsággal beszélt édesapjáról, a hétszeres Forma–1-es világbajnokról a fia, Mick. Elmondta, milyen egy sportolólegenda gyermekének lenni. TV + SztárokAFPFotók 2003-ból: így festett akkoriban Rubint Réka és Schobert Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20190203-fotok-2003bol-igy-festett-akkoriban-rubint-reka-es-schobert-norbi.html2003-ból osztott meg képeket Rubint Réka, a rajongói pedig nem győzik dicsérni őt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.