Lelki okok miatt lett vegetáriánus Peller Mariann

Forrás: Story4 TV -
Peller Mariann vegetáriánus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő egy traumatikus történés miatt döntött úgy, hogy hátralevő életében nem eszik többé húst.

Szívesen kísérletezik a konyhában Peller Mariann, aki nem is olyan régen a Konyhafőnök VIP-ben is megcsillogtatta gasztronómiai tudását. A színésznő örömmel próbálja ki különféle nemzetek konyháját, különösen, ha Ázsia ízeiről van szó. "Gyerekként kifejezetten a magyar konyháért rajongtam. Mostanra azonban kitágult a világ, a nemzetközi konyhát szeretem. Különösen a thai ízeket. Gyakran készítek otthon is thai csirkés levest, igaz, csirke nélkül, mert nem eszem húst" – árulta el Peller Mariann a Kalandozó vasárnapi adásában, majd arra is kitért, miért döntött a húsmentes élet mellett. "Az utóbbi három évben döntöttem úgy, hogy nem fogyasztok húst. Lelki okai vannak, de jobban is érzem magamat így" – mondta a színésznő, aki egy traumatikus történés miatt hozta meg ezt a döntést. "Három évvel ezelőtt a televízióban láttam egy disznóvágást a kezdetétől. Az a pillanat, amikor láttam, hogyan kergetik az állatot, és mennyire retteg, ráadásul valószínűleg tudja, hogy mi vár rá... Annyira együtt tudtam érezni az állattal, hogy úgy éreztem, nem akarom ezt okozni semmilyen állatnak vagy élőlénynek, ha egy mód van rá" – mondta Peller Mariann, aki vasárnap arról is mesél az RTL Klubon, hogy miért tartja magát lustának, ha utazásról van szó.

Forrás: Story4 TV

Story Gála 2019: Vasvári Vivi nyakláncát és fülbevalóját korábban Sophia Loren viseltehttp://www.life.hu/sztarok/20190210-story-gala-2019-vasvari-vivi-nyaklancat-korabban-sophia-loren-viselte.htmlVasvári Vivien a Story Gálán arról mesélt, hogy milyen érzés férjezett asszonyként partizni, és azt is elárulta, hogy nem akármilyen ékszereket visel. TV + Sztárok--Story Gála 2019: így buliztak a hazai celebek az év partiján szombat estehttp://www.life.hu/sztarok/20190210-story-gala-2019-igy-buliztak-a-hazai-celebek-az-ev-partijan-szombat-este.htmlFebruár 9-én tartották meg a 20., jubileumi Story Gálát a Szépművészeti Múzeum Román Csarnokában. A sztármagazin partijára idén is sokan eljöttek, de sokan voltak azok is, akiket hiányoltunk az eseményről. TV + Sztárok--Story Gála 2019: Luxusautóval, feltűnő fejdísszel érkezett Medveczky Ilonahttp://www.life.hu/sztarok/20190210-story-gala-2019-luxusautoval-feltuno-fejdisszel-erkezett-medveczky-ilona.htmlRolls-Royce-szal érkezett Medveczky Ilona a 20. Story Gálára, és azt is elmondta, hogyan jutott a kocsihoz, és azt is elárulta, honnan van az öltözéke. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.