Bódi Sylvit azzal piszkálták, hogy nem tud szörfölni: videóval bizonyított

Forrás: Bódi Sylvi Instagram oldala -
Bódi Sylvi videó szörf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megcáfolta Bódi Sylvi a rosszindulatú megjegyzéseket: videóval bizonyítja, hogy tud szörfölni. 

Bódi Sylvit valószínűleg sokan irigylik, hiszen tengerpartok mellett éli az életét, ráadásul azzal foglalkozik, amit imád: a szörföléssel. Sokan azonban nem hiszik el, hogy a celeb tényleg tud a hullámokon lovagolni, úgy gondolják, hogy a fotói manipuláltak. Sylvinek elege lett a rosszindulatú megjegyzésekből, ezért készített egy videót arról, hogyan is szeli a hullámokat, így próbálja meggyőzni a kétkedőket.

Bódi Sylvi megmutatta, hogy tud szörfölni Forrás: Bódi Sylvi Instagram oldala

"Ezt a felvetést egyszer s mindenkorra megcáfoltam, mert a YouTube-csatornám új videójában a Mentawai-szigeteken szörfözöm elég szép kis hullámokon. Képekkel biztos lehet csalni, de a videó magáért beszél. Megmutatom most ebből az egyik kedvenc hullámomat eredeti vágatlan verzióban" - írta a Facebook-oldalán Bódy Sylvi.

Fél év után szakított párjával Vámos Erikahttp://www.life.hu/sztarok/20190211-fel-ev-utan-szakitott-parjaval-vamos-erika.htmlVámos Erika fél év után szakított párjával, Tamással. TV + Sztárok--A Dal: Nagy Feró műtött térde ellenére az asztal tetején táncolthttp://www.life.hu/sztarok/20190211-nagy-fero-mutott-terde-ellenere-az-asztal-tetejen-tancolt.htmlNagy Feró fájdalmaival nem törődve pattant fel az asztalra: annyira tetszett neki Petruska András dala, hogy ott perdült táncra. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoStory Gála 2019: Aradi Balázs elárulta, mivel foglalkozik, amikor nem a Barátok köztben szerepelhttp://www.life.hu/sztarok/20190211-story-gala-2019-aradi-balazs-elarulta-mivel-foglalkozik-amikor-nem-a-baratok-koztben-szerepel.htmlJó néhány éve szerepel már Aradi Balázs az RTL Klub sorozatában, a Barátok köztben, de nem kizárólag ez tölti ki az életét. A Story Gálán a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak elárulta, hogy mivel biztosítja be magát, mit csinál akkor, amikor nem Berényi Miklós karakterének fiát, Balázst játssza.TV + SztárokOrigoStory Gála 2019: ÉNB Joe balhés énjéről vallott - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190211-story-gala-2019-enb-joe-balhes-enjerol-vallott.htmlÉNB Joe egykor balhés életet élt, de ma már csak az edzőteremben bokszol. Az RTL Klub sztárja a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak a Story Gálán vallott a régi utcai verekedésekről és arról, mennyire hálás a csatornájának, amiért megváltoztatta az életét. TV + Sztárok--Pintér Tibor máris összeköltözött szerelmével, Ilyés Jeniferrelhttp://www.life.hu/sztarok/20190211-pinter-tibor-maris-osszekoltozott-szerelmevel-ilyes-jeniferrel.htmlPintér Tibor úszik a boldogságban: hiába a néhány hetes szerelem, mégis úgy érzi a színész, most valóban szerelmes. Hatalmas mérföldkőhöz érkeztek szerelmével.TV + Sztárok--VV Roli tért vissza győztesként a ValóVilág 9 utolsó előtti párbajáról: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190211-vv-roli-tert-vissza-gyozteskent-a-valovilag-9-utolso-elotti-parbajarol-video.htmlA ValóVilág 9 a végéhez közeledik, már csak 4 játékosnak maradt esélye megnyerni a 36 milliós főnyereményt. Az utolsó előtti párbajról VV Roli tért vissza győztesként, kinthagyva VV Adrit.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.