Fél év után szakított párjával Vámos Erika

Forrás: Facebook/Erika Vámos -
Vámos Erika szenteste párkapcsolat szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vámos Erika fél év után szakított a párjával, Tamással.

Nemrég még boldogan mesélt új párkapcsolatáról Vámos Erika. A csinos műsorvezető egy fájdalmas szakítás után jött össze a 43 éves Tamással és júliusban egy közös nyaralásra is elmentek.

Úgy tűnt, minden jól alakul kettejük között, ám karácsonykor mégis a szakítás mellett döntöttek. A férfinak ugyanis van két gyermeke az előző kapcsolatából, és a szentestét velük töltötte, miközben kedvese aznap különösen nehezen viselte a magányt.

Otthon ültem egyedül szenteste, és úgy éreztem, nem akarok többet egyedül karácsonyozni.

Blikknek

Vámos Erika újra szingli Forrás: Facebook/Erika Vámos
Majka egy fotóval tudatta, hogy nem ment el a Story Gálárahttp://www.life.hu/sztarok/20190210-majka-egy-fotoval-tudatta-hogy-nem-ment-el-a-story-galara.htmlMajka egy otthon ülős, papucsos fotóval jelezte, hogy ő bizony nem vett részt az idei Story Gálán. TV + SztárokOrigoNánási Pál varázslatos fotót készített Ördög Nórárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190210-nanasi-pal-varazslatos-fotot-keszitett-ordog-norarol.htmlA Story Gála előtt fotózta le férje, Nánási Pál Ördög Nórát. A kép igazán varázslatos lett. TV + Sztárok--Egy előadás miatt hagyta ott kedvesét a Story Gálán Pintér Tiborhttp://www.life.hu/sztarok/20190210-egy-eloadas-miatt-hagyta-ott-kedveset-a-story-galan-pinter-tibor.htmlKiderült, hogy Pintér Tibornak egy előadás miatt kellett egyedül hagynia a Story Gálán a kedvesét, Ilyés Jenifert. TV + Sztárok--Agyonlőtték Kyle Yorlets énekesthttp://www.life.hu/sztarok/20190210-agyonlottek-kyle-yorlets-enekest.htmlSzörnyű esemény rázta meg Nashville-t: agyonlőtték Kyle Yorlets 24 éves énekest. Az elkövetők gyerekek voltak. TV + Sztárok--Marsi Anikó a gyerekekkel együtt elindul Dominikára Palik Lászlóhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190210-marsi-aniko-a-gyerekekkel-egyutt-elindul-dominikara-palik-laszlohoz.htmlMarsi Anikó döntött: gyermekeivel útra kelnek, és meglátogatják Dominikán Palik Lászlót. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoGyőzike egy szál kisgatyában feszít az ágyban – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190207-gyozike-egy-szal-kisgatyaban-feszit-az-agyban.htmlGyőzike egy szál kisgatyában, ágyban fekve feszít friss fotóján. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.