Lépcsőn botladozva hagyta el Jennifer Aniston születésnapi buliját Reese Witherspoon

Forrás: AFP/2018 Getty Images/Alberto E. Rodriguez -
lesifotók születésnapi buli Reese Witherspoon Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Reese Witherspoon kissé sokat ihatott Jennifer Aniston születésnapi buliján. Lesifotók is készültek róla, amint botladozva jött le a lépcsőn.

50 éves lett Jennifer Aniston, és ebből az alkalomból a gyönyörű színésznő egy hatalmas születésnapi bulit csapott. A zártkörű eseményen olyan hírességek jelentek meg, mint például George és Amal Clooney, Kate Hudson, Demi Moore, sőt a hírek szerint még Brad Pitt is tiszteletét tette a hotelben.

Ott volt Reese Witherspoon is, aki láthatóan túlságosan jól érezte magát: a lesifotósoknak sikerült lekapniuk pont akkor, amikor a lépcsőn botladozik, és fátyolos tekintettel beül az autóba.

A képeket ide kattintva, a Mirror oldalán nézheted meg!

Reese Witherspoon túl sokat ivott Jennifer Aniston születésnapján Forrás: AFP/2018 Getty Images/Alberto E. Rodriguez
Story Gála 2019: Megyeri Csilla hazugsággal jutott be a rendezvényrehttp://www.life.hu/sztarok/20190211-story-gala-2019-megyeri-csilla-hazugsaggal-jutott-be-a-rendezvenyre.htmlMegyeri Csillát is meghívták a 20. Story Gálára, melyet a Szépművészeti Múzeumban tartottak. A celeb azonban elfelejtett visszajelezni, így törölték a listáról. Megkereste a szervezőket, akiknél füllentéssel elérte, hogy részt vehessen a rendezvényen. TV + SztárokOrigoFél év után szakított párjával Vámos Erikahttp://www.life.hu/sztarok/20190211-fel-ev-utan-szakitott-parjaval-vamos-erika.htmlVámos Erika fél év után szakított a párjával, Tamással. TV + Sztárok--Story Gála 2019: Istenes Bence nem akar végleg elszakadni Magyarországtólhttp://www.life.hu/sztarok/20190211-story-gala-2019-istenes-bence-nem-akar-vegleg-elszakadni-magyarorszagtol.htmlIstenes Bence kapta az év műsorvezetője díjat az idei Story Gálán, ami nem is csoda, hiszen Németországban és itthon egyaránt dolgozik. A Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak elárulta, hogy a külföldi karrier mellett vannak-e tervei még Magyarországon, vagy végleg búcsút int hazánknak. TV + Sztárok--Pintér Tibor máris összeköltözött szerelmével, Ilyés Jeniferrelhttp://www.life.hu/sztarok/20190211-pinter-tibor-maris-osszekoltozott-szerelmevel-ilyes-jeniferrel.htmlPintér Tibor úszik a boldogságban: hiába a néhány hetes szerelem, mégis úgy érzi a színész, most valóban szerelmes. Hatalmas mérföldkőhöz érkeztek szerelmével.TV + Sztárok--VV Roli tért vissza győztesként a ValóVilág 9 utolsó előtti párbajáról - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190211-vv-roli-tert-vissza-gyozteskent-a-valovilag-9-utolso-elotti-parbajarol-video.htmlA ValóVilág 9 a végéhez közeledik, már csak 4 játékosnak maradt esélye megnyerni a 36 milliós főnyereményt. Az utolsó előtti párbajról VV Roli tért vissza győztesként, kint hagyva VV Adrit. TV + Sztárok--Vajna Timi zokogva mondta el férjének a búcsúbeszédét – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190211-vajna-timi-zokogva-mondta-el-ferjenek-a-bucsubeszedet-video.htmlMint ismeretes, Andy Vajna január 20-án hunyt el, tragikus hirtelenséggel, a temetése január 31-én volt. Felesége búcsúbeszédét most láthatjuk is. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.