Várkonyi Andreát azért támadják, mert a szerelemről tart előadást

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
pszichológus Várkonyi Andrea szerelem előadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andrea a szerelemről és a párkapcsolatokról tart előadást, ám sokan nem tarják erre alkalmasnak. 

Várkonyi Andrea a szerelemről és a párkapcsolatokról tart előadást, arról beszél, hogyan működtethető jól egy kapcsolat, ami miatt többen is támadják a műsorvezetőt. Köztudott, hogy Bochkor Gáborral 12 év után váltak el útjaik egymástól, ezért sokan nem tartják hitelesnek Várkonyi Andreát a szerelem témájában.

Várkonyi Andreát nem tartják hitelesnek Fotó: Adrián Zoltán - Origo

„Nekem ő nem hiteles, mint előadó, bocsi" – írta az egyik kommentelő.

Az tanítsa, aki tudja, hogy kell jól csinálni"

Bors

Story Gála 2019: Megyeri Csilla hazugsággal jutott be a rendezvényrehttp://www.life.hu/sztarok/20190211-story-gala-2019-megyeri-csilla-hazugsaggal-jutott-be-a-rendezvenyre.htmlMegyeri Csillát is meghívták a 20. Story Gálára, melyet a Szépművészeti Múzeumban tartottak. A celeb azonban elfelejtett visszajelezni, így törölték a listáról. Megkereste a szervezőket, akiknél füllentéssel elérte, hogy részt vehessen a rendezvényen. TV + SztárokOrigoFél év után szakított párjával Vámos Erikahttp://www.life.hu/sztarok/20190211-fel-ev-utan-szakitott-parjaval-vamos-erika.htmlVámos Erika fél év után szakított párjával, Tamással. TV + Sztárok--A Dal: Nagy Feró műtött térde ellenére az asztal tetején táncolthttp://www.life.hu/sztarok/20190211-nagy-fero-mutott-terde-ellenere-az-asztal-tetejen-tancolt.htmlNagy Feró fájdalmaival nem törődve pattant fel az asztalra: annyira tetszett neki Petruska András dala, hogy ott perdült táncra. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoStory Gála 2019: Aradi Balázs elárulta, mivel foglalkozik, amikor nem a Barátok köztben szerepelhttp://www.life.hu/sztarok/20190211-story-gala-2019-aradi-balazs-elarulta-mivel-foglalkozik-amikor-nem-a-baratok-koztben-szerepel.htmlJó néhány éve szerepel már Aradi Balázs az RTL Klub sorozatában, a Barátok köztben, de nem kizárólag ez tölti ki az életét. A Story Gálán a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak elárulta, hogy mivel biztosítja be magát, mit csinál akkor, amikor nem Berényi Miklós karakterének fiát, Balázst játssza.TV + SztárokOrigoStory Gála 2019: Istenes Bence nem akar végleg elszakadni Magyarországtólhttp://www.life.hu/sztarok/20190211-story-gala-2019-istenes-bence-nem-akar-vegleg-elszakadni-magyarorszagtol.htmlIstenes Bence kapta az év műsorvezetője díjat az idei Story Gálán, ami nem is csoda, hiszen Németországban és itthon egyaránt dolgozik. A Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak elárulta, hogy a külföldi karrier mellett vannak-e tervei még Magyarországon, vagy végleg búcsút int hazánknak. TV + Sztárok--Story Gála 2019: ÉNB Joe balhés énjéről vallott - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190211-story-gala-2019-enb-joe-balhes-enjerol-vallott.htmlÉNB Joe egykor balhés életet élt, de ma már csak az edzőteremben bokszol. Az RTL Klub sztárja a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak a Story Gálán vallott a régi utcai verekedésekről és arról, mennyire hálás a csatornájának, amiért megváltoztatta az életét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.