A vádlók azt szeretnék, ha kihantolnák Michael Jackson sírját

Forrás: Getty Images/Steve Allen -
Michael Jackson vád pedofil kihantolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Michael Jacksont pedofíliával vádlók azt szeretnék, ha kihantolnák a pop királyának sírját és DNS-vizsgálatot végeznének.

Az utóbbi hetekben durva vádak érték Michael Jacksont. Nemrég megjelent egy dokumentumfilm, amelyben két férfi vallott arról, hogy gyerekként megerőszakolta őket a pop királya. Ezután az egykori bejárónő is kitálalt: elmondása szerint Jacko valóban pedofil volt.

Bár a család teljesen kiakadt a vádakon, sokan követelik, hogy végre kiderítsék az igazságot. A The Sun most azt írja, a vádlók felvetették, hogy esetleg kihantolhatnák Jackson sírját és DNS-vizsgálattal pontot tehetnének végre az ügy végére.

Michael Jackson sírját kihantolhatják Forrás: Getty Images/Steve Allen
Demcsák Zsuzsa kislányának csapata nyert a röplabdabajnokságonhttp://www.life.hu/sztarok/20190212-demcsak-zsuzsa-kislanyanak-csapata-nyert-a-roplabdabajnoksagon.htmlDemcsák Zsuzsa nagy örömhírt osztott meg rajongóival: visszatér a versenyszerű sportoláshoz. TV + SztárokOrigoSáfrány Emese nem érzi jól magát az Exatlon Hungarybenhttp://www.life.hu/sztarok/20190212-safrany-emese-nem-erzi-jol-magat-az-exatlon-hungaryben.htmlNincs könnyű helyzetben Aleska a bajnokok csapatában: egyáltalán nem érzi jól magát. TV + SztárokOrigoZámbó Jimmy családja elhidegült egymástólhttp://www.life.hu/sztarok/20190212-a-zambo-csalad-elhidegult-egymastol.html18 évvel Jimmy halála után a családja sem tart már úgy össze, mint korábban. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra majdnem lekéste a Story Gálát: kínos lett volna, ő volt a műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20190212-ordog-nora-majdnem-lekeste-a-story-galat-volt-a-musorvezeto.htmlÖrdög Nóra és családja nemrégiben Mexikóban nyaraltak. Habár maga az utazás számos kellemes élménnyel ajándékozta meg a híres családot, a hazaút már korántsem volt ennyire jó. Sőt! Nóra éppen hogy hazaért a varázslatos helyszínről a Story Gálaát megelőző estén, de még az odafelé tartó taxija is lerobbant. TV + Sztárok--Fegyveres őrök vigyáznak Palik László biztonságára az Exatlon Hungary forgatása alatthttp://www.life.hu/sztarok/20190211-fegyveres-orok-vigyaznak-palik-laszlo-biztonsagara-az-exatlon-hungary-forgatasa-alatt.htmlFegyveres őrök vigyáznak Dominikán az Exatlon Hungary játékosaira és a műsor házigazdájára, Palik Lászlóra. TV + Sztárok--Nótár Mary Amerikában koncertezetthttp://www.life.hu/sztarok/20190211-notar-mary-amerikaban-koncertezett.htmlNótár Mary életében először járt Amerikában, és ha már ott járt, adott is három koncertet. Nagy sikere volt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.